Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
prx » 23 May 2025, 05:33
Sn.adamantium seçimleriniz gayet güzel j.p yi biraz düşünün derim onun yerine başka bir model alsanız daha iyi olur derim ben tissot vs.olabilir.onun yerine bulova lunar pilot 43mm e bir bakın derim ben çok memnun kaldım.
SM-A055F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Prx; Battı balık yan going.
-

prx
-
Heesh » 23 May 2025, 10:32
Hamilton güzeldir mekanizmalarda iyi seiko da güzel ama solar olduğu için yorum yapmayacağım bunlara ek olarak
Doxa markasına ve Baltic markalarına baka bilirsiniz sizin saydığınız saat tipi kalın olmayan bir diver a çok uyuyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Heesh
-
depechemode » 23 May 2025, 14:29
Listenize Orient Mako3 de ekleyin derim. Sitede açılış yapmıştım. Farklı renkleri de mevcut. Yada tissot powermatic80 diver olabilir.
viewtopic.php?f=217&t=42273
-

depechemode
-
Adamantium » 23 May 2025, 21:07
Cevaplarınız için çok teşekkürler, tissot prx modeli var şuan elimde kullanıyorum onu, JP ise bir tanıdığım saat ve saat firmasında çalışıyordu kendisi JP modelinden sorumluydu şimdiye kadar pil değişimi dışında hiçbir şikayet olmadığını kesinlikle tavsiye ettiğini söyledi o yüzden baktım bu markaya. Doxa ve Baltıc markalarına da baktım Doxa pahalı geldi bana Baltıc güzel purpke bir modeli vardı o çok hoşuma gitti ileride onları düşünebilirim benim tek korkum şu solar modeller
-

Adamantium
-
yusufdemir55 » 29 Eyl 2025, 05:15
Kaliteli olabilir ama Patek Philippe ismini çağrıştıracak şekilde bir isim vermiş olmaları o saati almamam için yeterli nedendir. Pil değiştiğrmenin dışında sorun olmamasına gelince; Daniel Klein de de aynı performansı görebilirsiniz.
Y/D
-

yusufdemir55
-
ofis » 29 Eyl 2025, 18:10
Jp'i kolumda denedim. Çap, renk daytona al benisi olan bir model. Kronometre saniye kolu bana çok ince geldi göremedim neredeyse. Diğer renkleri 12 bine bulunurken bu rengin 20 bini geçmesi çok saçma. Tekrar 12 bin olursa düşünebileceğim bir saat.
-

ofis
-
ahmetemin » 29 Eyl 2025, 19:02
Bunların içinden benim tercihim hamilton olur. Daha önce çok beğenip bütçeden dolayı alamadığım bir saat. Ama buna çok benzer bir Calvin Klein K3217275 modeli bir saatim var aynı hissi vermişti bana. Sanırım markanın swatch grupta olduğu dönemlerde üretilmiş, Swiss made eta quartz mekanizması var. İnternetten bir sitede var fiyatı da uygun. Dilerseniz onu da değerlendirebilirsiniz.
-

ahmetemin
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ahmetemin, alicem, Ergİn, Google [Bot] ve 78 misafir