TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Takmak Mı Saati Göstermek Mi?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj raven » 15 Eyl 2025, 12:58

Aşağıdaki fotoğraflar hakkında ne düşünüyorsunuz? Saatinizi böyle bir gösteriş objesi olarak takar mısınız?
Resim
Resim
Resim
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Re: Saat Takmak Mı Saati Göstermek Mi?

Mesaj Heesh » 15 Eyl 2025, 14:28

O kadar saatim var casiodan- omegaya kadar hiç böyle 1 kafa ile takmadım Allah taktırmasında bu biraz artık biz saat severlerin en sevmediği durum saatten anlamam ama param var Rolex cs aldım durumu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj Curiosity » 15 Eyl 2025, 14:41

İlk iki görsel hiç bana göre değil, ama üçüncü görselde sanki kişinin alerji benzeri bir durumu varmış da çok sevdiği saatini takmak için böyle bir çözüm bulmuş gibi görünüyor. Ben şahsen gömlek diktirirken bilek boyunu bilek kemiğimin hemen üstüne göre ayarlatıyorum. Aslında benimki biraz dokunsal hassasiyetle alakalı, kışın dahi bileklerim açıkta olmazsa rahatsız oluyorum.
Bu arada bu görseller bana bir zamanlar modaya yön veren Gianni Agnelli’yi hatırlattı. (İtalyan işadamı ve sosyete mensubu) Aynı zamanda büyük bir koleksiyonerdi ve bu adam yüzünden bazı insanlar bir süre saatlerini resimde görüldüğü üzere gömleklerinin üzerinde kullandılar. :) Resim

Honor, Mercy, Daring, Allegiance
And the smell of the soil after the rain.
En son Curiosity tarafından 16 Eyl 2025, 09:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Curiosity

Mesaj prx » 15 Eyl 2025, 20:15

[emoji846]

SM-A055F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Prx; Battı balık yan going.
Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj watch35 » 15 Eyl 2025, 20:47

Aslında saat severler için özel bir çaba harcamaya gerek yok. İllaki ilk aşamada bizim dikkatimizi saat çeker zaten. İlgisi olmayan içinde nasıl takılırsa takılsın isterse alnınıza yapıştırın o saat gene görünmez. Kısacası özel bir çabaya gerek yok[emoji3]

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
watch35

Mesaj mturann » 16 Eyl 2025, 08:29

watch35 yazdı:Aslında saat severler için özel bir çaba harcamaya gerek yok. İllaki ilk aşamada bizim dikkatimizi saat çeker zaten. İlgisi olmayan içinde nasıl takılırsa takılsın isterse alnınıza yapıştırın o saat gene görünmez. Kısacası özel bir çabaya gerek yok[emoji3]

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:thumbup:
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj Archimed » 16 Eyl 2025, 12:12

Deri kayışlı saatler bende de alerji yaptığı için çelik bilezik veya silikon kayış kullanabiliyorum. Bu hallerin dışında dalgıç kostümü, eski usul deri pilot kıyafeti giymiyorsanız veya Angelli gibi özel ve havalı biri değilseniz; saati de resimlerde görüldüğü gibi gömlek vs üzerine takmanın sakil duracağını düşünüyorum. Tıpkı değerli bir saatin çakmasını takmak ve karşınızdakinin de saatinizin çakma olduğunu fark etmesi gibi ;)
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj Curiosity » 16 Eyl 2025, 16:02

Görgüsüzlük kısacası, görgüsüz olup da bunun farkında olan veya bu durumu olduğu gibi kabul eden kimseyi de görmüş değilim. Daha neler göreceğiz der susarım. Benim Agnelli’den bahsetmem aslında ‘Delinin biri bir kuyuya taş atmış’ anlamındaydı. :)

Honor, Mercy, Daring, Allegiance
And the smell of the soil after the rain.
Kullanıcı avatarı
Curiosity

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ringrang ve 201 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners