Nüfusunun %15'i suriyeli arap, afgan kaçaklardan oluşan bir ortadoğu ülkesi Türkiye...mturann yazdı:Adamların bizi neden Avrupa Birliğine almadıkları belli.
Bana belki kızacaksınız ama bence Türkiye'deki Suriyeliler, Afganlar biz Türklerden daha iyi çalışıyor, daha düzgün hizmet veriyorlar.manil yazdı:Nüfusunun %15'i suriyeli arap, afgan kaçaklardan oluşan bir ortadoğu ülkesi Türkiye...mturann yazdı:Adamların bizi neden Avrupa Birliğine almadıkları belli.
Medeni dünyaya ait herşey buraya fersah fersah uzakta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bence almasınlar zaten de düzgün olanıda bozarızmturann yazdı:Adamların bizi neden Avrupa Birliğine almadıkları belli.
Size aksini ispat edecek binlerce örnek sayarım ama konu tekil kişiler değil. Konuya buradan bakıyorsanız şayet, sizinle ortak bir noktamız olamayacak. İkna etme ya da fikirsel bağlamda üste çıkma gibi bir görev ve sorumluluğum da olmadığı için diyecek başka bir şey benim açımdan bulunmuyor. Açıkçası içimde artık bir istek de kalmadı. Şahsi bir hâl bu, verdiğiniz örnekle belki kast etmediniz ama söylemek istedim.copycat yazdı:Bana belki kızacaksınız ama bence Türkiye'deki Suriyeliler, Afganlar biz Türklerden daha iyi çalışıyor, daha düzgün hizmet veriyorlar.manil yazdı:Nüfusunun %15'i suriyeli arap, afgan kaçaklardan oluşan bir ortadoğu ülkesi Türkiye...mturann yazdı:Adamların bizi neden Avrupa Birliğine almadıkları belli.
Medeni dünyaya ait herşey buraya fersah fersah uzakta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçen Fatih'te Suriyelilerin işlettiği bir baklavacıya gittik.
Dükkan çiçek gibiydi. İki kişilik en iyi kalite baklava, koca bir tabak sütlü kaymaklı tatlı, 2 espresso ve 3 kakuleli türk kahvesine 520 TL verdim. Bütün suları ikram ettiler ve çok da güler yüz gösterdiler
Aynı baklavayı bizimkilerden yiyince kahvesi kaymağı suyuyla 2000 lira alıp beş karış suratla yediysen defol git demeye getiriyorlar.
Üstelik adamlar fiş de kestiler. Yani kaçak göçek durum da yok.
Biz her konuda faturayı göçmenlere kesiyoruz ama maalesef biz daha ahlaksızız.
CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: sphinx ve 246 misafir
|