drmalibu yazdı:Airking tutulmuyor mu arkadaşlar pek rastlamadım sizlerde
scarbo yazdı:drmalibu yazdı:Airking tutulmuyor mu arkadaşlar pek rastlamadım sizlerde
Seveni kullananı var, hatta youtube da bu modele bayılan bir kaç videoya denk gelmiştim ama burada çok popüler değil benim gördüğüm.
drmalibu yazdı:scarbo yazdı:drmalibu yazdı:Airking tutulmuyor mu arkadaşlar pek rastlamadım sizlerde
Seveni kullananı var, hatta youtube da bu modele bayılan bir kaç videoya denk gelmiştim ama burada çok popüler değil benim gördüğüm.
Kolda farklı duruyor yalnız, yeşil marka ismi ve sarı logosu ayrı bir canlı duruyordu. Batgirlde beklediğimden iyi durdu kolumda. Ama onda sıra uzun sürebilir diye airkinge yazıldım bakalım beklemedeyim
scarbo yazdı:Bugün Adana Times’da Land-Dweller denedim, bilezik müthiş, kasa oldukça ince ve estetik, konfor iyi, mekanizmayı havalı bir şekilde açık olarak görüyorsun, kadran benim zevkimin tam tersi (zevkler, renkler farklıdır sevene lafım yok) satın almak istenirse kaç takla atılması gerektiğini kibarca sordum ( ben takla değil kılımı kıpırdatmayacağım bu arada, temin etmek için Prometheus olmak gerekiyor onu anladım ben, Prometheus’un ateşi çaldığı gibi oyunlar çevirmem gerekiyor , kolumda bir sub modelinden sonra takınca açıkçası vaov etkisi vermedi, vitaminsiz Rolex gibi kaldı, tabiki farklı kategorinin (Dress watch tadında) narin, estetik kavramı içinde gider mi belki gider. Aklımda tek kalan etkisi müthiş bileziği.
Merdo yazdı:scarbo yazdı:Bugün Adana Times’da Land-Dweller denedim, bilezik müthiş, kasa oldukça ince ve estetik, konfor iyi, mekanizmayı havalı bir şekilde açık olarak görüyorsun, kadran benim zevkimin tam tersi (zevkler, renkler farklıdır sevene lafım yok) satın almak istenirse kaç takla atılması gerektiğini kibarca sordum ( ben takla değil kılımı kıpırdatmayacağım bu arada, temin etmek için Prometheus olmak gerekiyor onu anladım ben, Prometheus’un ateşi çaldığı gibi oyunlar çevirmem gerekiyor , kolumda bir sub modelinden sonra takınca açıkçası vaov etkisi vermedi, vitaminsiz Rolex gibi kaldı, tabiki farklı kategorinin (Dress watch tadında) narin, estetik kavramı içinde gider mi belki gider. Aklımda tek kalan etkisi müthiş bileziği.
1908 full gold var mıydı hocam? Alabileceğimizden değil ama beni görsel olarak en çok yakalayan Rolex son dönemde bu model oldu, landdweller vs hikaye)
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 93 misafir
|