TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko 5 SRPK87K Kutu A癟覺l覺覺-襤nceleme

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Seiko 5 SRPK87K Kutu A癟覺l覺覺-襤nceleme

Mesaj korayyalnizlar » 03 Tem 2025, 16:44

Kutudan markay覺 tahmin etmek zor olmayacakt覺r dolay覺s覺yla konuyu direkt Japon bal覺覺 alt覺ndan a癟覺yorum :) Model tahminlerini alal覺m...

Resim
En son korayyalnizlar taraf覺ndan 04 Tem 2025, 12:18 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Driving and Styling.
Kullan覺c覺 avatar覺
korayyalnizlar

Ya: 19
Kay覺t: 31 Tem 2022, 00:49

Re: Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj gargamell » 03 Tem 2025, 16:47

lamy safari.
The Time-Tested, Battle-Hardened.
Kullan覺c覺 avatar覺
gargamell

Kay覺t: 15 Haz 2013, 13:39

Mesaj Heesh » 03 Tem 2025, 17:03

Seiko gmt mi

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Heesh

Kay覺t: 30 Eki 2015, 16:00

Mesaj mlm » 03 Tem 2025, 17:07

King Samurai
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj korayyalnizlar » 03 Tem 2025, 17:27

Heesh yazd覺:Seiko gmt mi

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi

Deil Hocam GMT'yi yeni satt覺m :))
Driving and Styling.
Kullan覺c覺 avatar覺
korayyalnizlar

Mesaj slhgzl » 03 Tem 2025, 19:01

62 mas
Civil Engineer
Kullan覺c覺 avatar覺
slhgzl

Kay覺t: 30 Nis 2017, 15:46

Mesaj korayyalnizlar » 04 Tem 2025, 12:18

Seiko oluu tabii ki doru, 62MAS tahminin de doru olmas覺n覺 isterdim ama kendisi yeni SNXS yani SRPK87K :) Saatlerimin say覺s覺n覺 azaltma karar覺 ald覺ktan sonra Seiko 5 GMT ve SRPK87 aras覺nda kal覺p, daha trend bir saat olduundan ve farkl覺l覺k olmas覺 ad覺na 5 GMT sat覺n alm覺t覺m. GMT ile 3 ay ge癟irip forumda da paylat覺覺m sorunlar覺 yaad覺ktan sonra h覺zl覺 bir kararla saati satt覺m ve i癟imde kalan merak覺m覺 gidermek ad覺na eski dostun yenilenmi halini sat覺n ald覺m.

SNXS giri segmenti bir saat olmas覺na kar覺n yakla覺k 1 y覺l boyunca bay覺larak kulland覺覺m bir modeldi. Zaman tutmas覺, minimal tasar覺m覺, her ortamda her k覺yafetle tak覺labilmesi bana 癟ok cazip gelirken ikayet癟i olduum yanlar覺 da vard覺. Bilezik 癟ok kalitesizdi ve alt覺ndaki katlan覺r kilit k覺sm覺 o saat i癟in haddinden fazla uzundu; bu durum, saati benim gibi uyurken bile takanlar i癟in rahats覺zl覺k verici seviyedeydi. SRPK87 bu sorunlar覺 d羹zelterek gelmi, bilezik muazzam olmasa da dier modelden daha kaliteli ve gayet "yaanabilir" bunun yan覺nda kilit mekanizmas覺 da 癟ok daha g羹venli.

Kadranda sunburst efektinin gittiine sevinsem mi 羹z羹lsem mi bilemedim ama kenarlarda ve indislerde yer alan krem ton lacivert ve siyah alternatiflere 癟ok iyi elik ediyor. ampanya rengi olan 3.se癟enei g繹rsellerdeki kadar etkileyici bulmad覺覺m覺 belirtmek isterim. Bunun yan覺nda hala ve 覺srarla hardlex olan cam覺na hafif bir bombe verilip tasar覺m daha ho hale getirilmi. Saniye ibresinin turuncu olmas覺 da saat ad覺na 癟ok yerinde bir dokunu olmu, b羹t羹n havay覺 ufac覺k bir detayla deitirmeyi baarm覺lar.

4R46 makine 41 saat rezerv sunuyormu ama 繹nceki g繹nderilerimde de bahsettiim gibi tek saat kullanma gibi bir felsefeye ge癟tiimden, dolay覺s覺yla kolumdan hi癟 癟覺karmad覺覺mdan rezerv 5 saat da olsa bu benim i癟in 繹nemli bir detay deil. SNXS'den 繹nemli bir fark ve tabii mekanizman覺n genel 繹zellii olarak yeni jenerasyonda second hack bulunuyor. Bunun yan覺nda su ge癟irmezlik de 100 metreye 癟覺kar覺lm覺 ama vidal覺 bir tepe olmad覺覺ndan bunun oyunu deitiren bir detay olduunu d羹羹nm羹yorum, yine suya girilemeyecek.

Saati total olarak deerlendirmek gerekirse fiyat performans dengesi a癟覺s覺ndan zay覺f bir saat, biraz daha eklediinizde (benim GMT'yi al覺rken d羹羹nd羹羹m mentaliteyle) GMT al覺yorsunuz, o kadar paran覺z 癟覺km覺yorsa bundan daha uygun fiyata ayn覺 mekanizmal覺 5KX'ler var. Yani etikette al覺m覺 yaparken daha 癟ok duygusal bir pay 繹d羹yorsunuz ve teknik bir al覺mdan uzakla覺yorsunuz. Fakat bu i biraz da duygu ii ve bu saatin de tatminkar bir model olduunu d羹羹n羹yorum. Her saat al覺覺mda evimde aparat覺 olmas覺na ramen kordon ayarlatmaya gittiim ve sohbet sonras覺nda benden sembolik bir para alan saat癟imin kutuyu a癟t覺覺 gibi y羹z羹 g羹ld羹 "art覺k bu boyutlarda saatler 羹retmiyorlar kadran rengi de m羹thimi" dedi, saat 癟ok k覺sa bir izlenimde bile bir duygu uyand覺rabildi. Eski nesliyle g羹zel an覺lar覺m olmutu, umar覺m bu arkada da g羹zel zamanlar g繹sterir...

Resim
Resim
Driving and Styling.
Kullan覺c覺 avatar覺
korayyalnizlar

Re: Seiko 5 SRPK87K Kutu A癟覺l覺覺-襤nceleme

Mesaj vysaknc » 04 Tem 2025, 13:14

Hay覺rl覺 olsun,g羹zel saat..[emoji106]

Redmi Note 7 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
H覺rs sebebi hasarettir..
Kullan覺c覺 avatar覺
vysaknc

Ya: 53
Kay覺t: 07 Mar 2017, 17:01

Sonraki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: korayyalnizlar ve 58 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners