襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
Heesh » 14 Haz 2025, 01:08
scarbo yazd覺:Heesh yazd覺:Hay覺rl覺 olsun Hakan bizi yakt覺n zevkler yine ayn覺 paralel de benim de tek istediim Rolex modeli bu bileinde 癟ok g羹zel olmu
Omega ben de kullan覺yorum Rolex ile aradaki farklar覺da iyi anlatm覺s覺n
Omega n覺n biraz daha ekmek yemesi laz覺m g羹le g羹le kullan [emoji91]
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Ediz 癟ok saol

, muhakkak sende buluacaks覺n hatta daha g羹zelleri denk gelecektir, saol iyi dileklerin i癟in, OMEGA da m羹thi kulland覺覺m en iyi saatlerdendi halen 繹zlerim.
Bizim biraz daha harc覺m覺z var Starbucks a kahvesinden devam uanl覺k

sen seamaster覺 saatt覺n m覺 yoksa ? Bu ar ad a yeni bir master yap覺yorlar uan yeni kalibre ve daha k羹癟羹k boyda umar覺m seamaster yapmazlar [emoji23][emoji23]
-

Heesh
-
- Kay覺t: 30 Eki 2015, 16:00
scarbo » 14 Haz 2025, 09:45
Heesh yazd覺:scarbo yazd覺:Heesh yazd覺:Hay覺rl覺 olsun Hakan bizi yakt覺n zevkler yine ayn覺 paralel de benim de tek istediim Rolex modeli bu bileinde 癟ok g羹zel olmu
Ediz 癟ok saol

, muhakkak sende buluacaks覺n hatta daha g羹zelleri denk gelecektir, saol iyi dileklerin i癟in, OMEGA da m羹thi kulland覺覺m en iyi saatlerdendi halen 繹zlerim.

sen seamaster覺 saatt覺n m覺 yoksa ? Bu ar ad a yeni bir master yap覺yorlar uan yeni kalibre ve daha k羹癟羹k boyda umar覺m seamaster yapmazlar [emoji23][emoji23]
Ben seamaster'覺 satt覺m ama fiyat覺nda kulland覺覺m en g羹zel saat olabilir o fiyat seviyesinde, yeni bir seamaster yap覺yorlarsa 1 mm k羹癟羹l羹r bence ama bu yeni calibreleri 8750 sanki 35 mm veya daha k羹癟羹k saatler i癟in, kad覺n saatleri 癟in olabilir.
-

scarbo
-
- Ya: 35
- Kay覺t: 01 ub 2013, 01:01
Heesh » 14 Haz 2025, 10:52
scarbo yazd覺:Heesh yazd覺:scarbo yazd覺:Heesh yazd覺:Hay覺rl覺 olsun Hakan bizi yakt覺n zevkler yine ayn覺 paralel de benim de tek istediim Rolex modeli bu bileinde 癟ok g羹zel olmu
Ediz 癟ok saol

Ben seamaster'覺 satt覺m ama fiyat覺nda kulland覺覺m en g羹zel saat olabilir o fiyat seviyesinde, yeni bir seamaster yap覺yorlarsa 1 mm k羹癟羹l羹r bence ama bu yeni calibreleri 8750 sanki 35 mm veya daha k羹癟羹k saatler i癟in, kad覺n saatleri 癟in olabilir.
Ben hala sende san覺yordum. Evet fiyat覺na g繹re efsane bir saat belki yeni bir seamaster yapm覺yorlard覺r. Ama seamaster 40 mm boy ve biraz incelii hak ediyor. Senin Rolex ama bana g繹re en 癟ok al覺nas覺 renk tonu hem siyah hemde 癟ok iyi bir yeili var fazla spor olmadan her y繹ne gidecek bir renk ger癟ekten
-

Heesh
-
scarbo » 14 Haz 2025, 11:58
Maalesef satt覺m,seamaster'覺n imdiki boyutu g羹zel (bana g繹re tabi tam cuk oturuyordu bana) ,Rolex bu bezel ile beni de kand覺rd覺 (saatte her ey tam olmas覺 gerektii gibi ton- hissiyat- konfor ) peindeydim sonunda ald覺k, senin gibi d羹羹n羹yorum ayn覺 fikirdeyiz.
-

scarbo
-
Heesh » 14 Haz 2025, 19:32
scarbo yazd覺:Maalesef satt覺m,seamaster'覺n imdiki boyutu g羹zel (bana g繹re tabi tam cuk oturuyordu bana) ,Rolex bu bezel ile beni de kand覺rd覺 (saatte her ey tam olmas覺 gerektii gibi ton- hissiyat- konfor ) peindeydim sonunda ald覺k, senin gibi d羹羹n羹yorum ayn覺 fikirdeyiz.
Rolex 繹zel dikim tak覺m elbise gibi cidden ve en g羹zelini alm覺s覺n g羹zel zamanlar g繹stersin
-

Heesh
-
haylo » 14 Haz 2025, 19:52
ok iyi. Benim de listemdeki saatlerden birisi. G羹zel g羹nlerde kullan覺n, hay覺rl覺 olsun
-

haylo
-
- Kay覺t: 29 Au 2014, 10:47
scarbo » 14 Haz 2025, 22:46
Heesh yazd覺:scarbo yazd覺:Maalesef satt覺m,seamaster'覺n imdiki boyutu g羹zel (bana g繹re tabi tam cuk oturuyordu bana) ,Rolex bu bezel ile beni de kand覺rd覺 (saatte her ey tam olmas覺 gerektii gibi ton- hissiyat- konfor ) peindeydim sonunda ald覺k, senin gibi d羹羹n羹yorum ayn覺 fikirdeyiz.
Rolex 繹zel dikim tak覺m elbise gibi cidden ve en g羹zelini alm覺s覺n g羹zel zamanlar g繹stersin
Ediz 癟ok saol

-

scarbo
-
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Kakashi ve 300 misafir