Bende kendimi Zenith yetkili satıcısında buldum. Daha önce yüksek vuruşlu bir saatim olmamıştı ve horolojide bu kadar önemli bir markayı denemek istiyordum, sonunda şartları denk getirip bir satın alma gerçekleştirdim. Çok fazla sizleri şişirmeden kısa kısa geçeceğim.
Saatimiz başlıkta gördüğünüz gibi Defy İskelet mavi kadran, saat 41 mm sekizgen bir yapıda geliyor. Kalınlık 11mm ve 100 metre su geçirmezlik mevcut. Saatin küçük saniye sayacı 1/10 göstergesine sahip alışılmışın dışında hızla dönüyor ilk görenlerin dikkatini çeken bir sohbet başlatıcı. Saat yüksek 36000 vuruşla 5hz ile çalışıyor mekanizma Elprimero 3620sk. 60 saat güç rezervi var. Kutudan ek kayış ve silme bezi çıkıyor, Zenith saatin sisteme sizin tarafınızdan kayıt edilmesi sonucunda 2 sene olan garantiyi 5 seneye çıkarıyor. ( 2022 sonrası satılan saatler için)
Zenith kayışlar için hızlı bir çözüm bulmuş bir kaç saniye içinde yorulmadan değiştirebiliyorsunuz tık diye oturuyorlar uğraştırmadan.
Fotoğrafları bıraktım aşağı.
Saat yanında silikon kayışla beraber geliyor ve bitişi gerçekten birici sınıf hissettiriyor gerçekten çok beğendim özellikle çelik bağlantı noktalarının kapanış açılış hissiyatları ve tokluğu çok başarılı geldi.