bu forumdaki insanların maddi veya manevi belki dünya görüşleride ayrı olsa çok özel insanlar olduğunu farkettim hepinizee çok teşekkür ederim.özelliklede bonda
sadice'ye katılıyorum ya. Hazır böyle bir hissiyat tâ gönüllerin en derin kuyusundan çıkıp dışarı vurulmuşken ben de hissiyatlarımı belirteyim yanlış bir başlık olsa da.. Valla merak ediyorum gerçekte nasıl insanlarsınız Tanımak isterdim hepinizi yüz yüze gerçekten
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
4n6, yaklaşık bir haftadır yaptığın yıldızlar geçidini hayranlıkla izliyorum. Bir süre ortalardan kaybolup aniden bu kadar güzel ve kaliteli seçimlerle dönüverdin buralara. Hepsi çok güzel saatlerinin maşallah diyor, devamını diliyorum
Bu arada 2fast çok şık bir giriş yapmış buraya ama farkeden olmamış. Oris günlerine kısa bir dönüş yapmış anlaşılan. Çok da güzel yapmış
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Fotoğraf makinem şu an Giresun'da geziyor Dönünce yüklerim bir fotoğraf buraya. Ama topu topu üç saat olunca yeni kordon vs. olmadığı sürece fotoğraf yüklemek pek mantıklı gelmiyor genelde bana o yüzden...
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44