Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.
H.Solo dün Grand Prix hakkındaki gelişmeler için Günther ile görüşmeye gitmişti. Orda TSF SE test kadranını yakından incelemiş ve 2 adet daha fotoğrafını çekmiş. Nefis görünüyor, WUS'ta da çok beğendiler. Bundan sonraki gelişmeler çok daha hızlı olacaktır, artık sona yaklaşıyoruz.
Halen teslim süresinde bir gecikme belirtilmedi. Yarin ve cuma neredeyse bütün avrupa genelinde tatil. Bu hafta birsey cikmaz ama gelecek hafta heyecanlandirici bir bilgi tahmin ediyorum ben...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kordon, kasa, kutular v.s. hepsi hazir. Sadece saatlerin montaj asamasindayiz. Bu tahmini olarak 1 hafta kadar bir süredir zaten. Günther'in anlattigi kadari ile verilen bir önce ki tarihe yetisememesinin nedeni kadranci. Kadranlar'da geldigine göre daha ne olsun...
Az kaldi sabredin.
Cinman, saatler Eylül'den önce teslim edilirse ben alacagim senin saatini Haberin olsun....
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...