TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Breitling Avanger Kay覺 Hakk覺nda

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Breitling Avanger Kay覺 Hakk覺nda

Mesaj depeche19 » 26 May 2011, 01:21

Deerli arkadalar,
Alaca覺m kar覺l覺覺nda bir breitling Avanger saat ald覺m. Ancak metal kay覺覺 koluma k覺sa geldi yakla覺k 4 veya 5 par癟aya ihtiyac覺m var . Breitling T羹rkiye dist. Tekta Saate bavurdum ama Breitling inde elinde olmad覺覺n覺 s繹yledi. Kay覺覺n Referans kodu S1103/891 A bu konuda bana yard覺mc覺 olacak veya fikir verecek kiilere ihtiyac覺m var. Replika saat al覺p kay覺覺ndan par癟a 癟覺karay覺m dedim ama oda olmad覺 adam gibi bir replika bulamad覺m. Saati kullanmak istiyorum ama bu nedenle kullanam覺yorum. Bir 癟ok saatim var hepsinde ayn覺 sorunu yaad覺m ama an覺nda distrib羹t繹rler 癟繹z羹m buldu. Ama breitling de tak覺l覺p kald覺m.. Yard覺m l羹tfen.. :( :? :( :super:
Kullan覺c覺 avatar覺
depeche19

Kay覺t: 26 May 2011, 01:08

Re: Breitling Avanger Kay覺 Hakk覺nda

Mesaj nickynick » 26 May 2011, 02:21

Depeche19 TSF'ye hogeldin,

Ebay'de arad覺n m覺 baklalar覺?
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj depeche19 » 28 May 2011, 23:46

Teekk羹rler NickyNick, Hobulduk , 癟ok naziksin...:)
Bu siteyi bu kadar ge癟 bulmam benim gibi bir saat delisi i癟in ger癟ekten ilgin癟. D羹nya genelinde bir 癟ok foruma 羹yeyim ama T羹rkiye de bu kadar seviyeli ve g羹zel bir forum olmas覺 beni 癟ok memnun etti.
A癟覺k癟as覺 NickyNick e-bay den biraz korkuyorum 1- 2 kez e-bay de kaz覺kland覺m.Chasedurer bir saat ald覺m, saat elime ge癟ti ancak saatin i癟ine erefsizler kurun bir par癟a koymular yani i癟inde makina yok:) paray覺 geri almam 2,5 ay覺m覺 ald覺.ondanda birs羹r羹 kesinti oldu vs vs.. :)
A癟覺k癟as覺 ben burada Breitling 癟i baklas覺 fazla olan ve satmak isteyen varsa diye ortaya sormak istedim.
Tekrar Hobulduk..Herkese SELAMLAR :)
Kullan覺c覺 avatar覺
depeche19

Kay覺t: 26 May 2011, 01:08

Mesaj bengisaat » 30 May 2011, 22:08

T羹rkiye'de saat sekt繹r羹 olarak kordon baklalar覺 gibi 羹r羹nler konusunda malesef pek duyarl覺 deiliz :(
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners