Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
razz » 24 May 2011, 16:04
TSF SE örnek kadranı benim fikrimle gayet başarılı olmuş.. Mat ve pütürlü yüzey olası yansımalara absorbe edecek yapısıyla Military/Pilot konseptine gayet uygun duruyor.. Sandwich kadranda ( özellikle kıvrım ve köşe içeren rakamlarda) uygulanan kesim işçiliği de son derece başarılı olmuş.. Herhangi bir çapaklanma veya incelme/kalınlaşma söz konusu değil.. Kol deliklerine ait işçilik mevzusu seri üretime geçildiği anda çok daha hatasız olacaktır.. Kaldı ki zaten kolların bağlantı pimi etrafında yer alacak olan yuvarlak kısmın tamamen altında kalacak bu bölümün işçiliği için de çok mütereddit olmaya gerek yok diye düşünüyorum.. Küçük saniye kolu etrafında bulunan beyaz fosforun gündüz kullanımında bir sorun yaratacağını zannetmiyorum zira örnek kadranda bile yazılarda kullanılan beyaz tonu ile fosfor tonu aynı görünüyor.. Zaten gece kullanımında amaç iyi görebilmek.. Haliyle bu konuda da sıkıntı yok.. Keep up the good work Herr Günther

" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
-

razz
-
Archezia » 24 May 2011, 16:33
Herr Günther ağzımıza balı çaldı

En son
Archezia tarafından 24 May 2011, 19:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
-

Archezia
-
sosyalcan » 24 May 2011, 19:56
Bebek geliyor saatlerde beraber geliyor. Hayırlısı bakalım.... ( Bu arada doktor cinsiyeti doğuma 2 gün kala değiştirdi. İkinci de erkek olacakmış ?? Bu yüzden ikinci bir forum saatine daha hazırlanıyorum bilginize )
-

sosyalcan
-
asymptote » 24 May 2011, 20:12
sosyalcan şimdiden kutlarım sizi. Doğacak er kişiye de sağlıklı ve mutlu uzun bir yaşam diliyorum. Saat konusundaki hazırlığınız duyarlı bir baba olduğunuzu gösteriyor

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
Executioner » 24 May 2011, 21:02
Kadran çok güzel görünüyor gerçekten..
-

Executioner
-
mlm » 24 May 2011, 22:22
Harika olmuş, içime sindi..

Instagram:
watchtron