TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Puro Merakl覺lari 襤癟in Salam Bir Blog

Mesaj yakuza » 30 Nis 2011, 05:12

2fast4u tavsiyelerin i癟in teekk羹rler. Not ettim gidince arat覺r覺cam. Akl覺mda tek bir boy yok asl覺nda. eitli boylardan almay覺 planl覺yorum. Dediin gibi petit corona san覺r覺m ideal. Ama onun yan覺na Robusto da d羹羹n羹yorum. Sormak istediim bir ey var. Evimde humidor yok maalesef. Belki gitmiken ordan da alabilirm. Humidor olmadan purolar ne kadar dayan覺r? Ya da dayanma s羹resi purodan puroya g繹re deiir mi? Kafamda bir rakam olumad覺 bu bekleme s羹resiyle ilgili. Mesela 3 ay deforme olmadan saklayabilirmiyim?
Kullan覺c覺 avatar覺
yakuza

Kay覺t: 14 Mar 2011, 07:25

Mesaj 2fast4u » 30 Nis 2011, 11:59

70 c nem oran覺 yoksa puro 1 saat 覺c覺nde de kurur sonradan toparlanmas覺 da zor.Ayr覺ca kuba purolar覺n覺 m覺llet覺n 覺cmek 覺c覺n ugras verd覺g覺 bir donemde vel覺 n覺metler覺 癟arcur etmek bence yak覺s覺k almaz:) .Hum覺dorunu burdan alab覺l覺rs覺n.Son zamanlarda yerl覺 sed覺r agac覺ndan(ulkem覺zde bu agactan gercekten ver覺ml覺 sonuclar al覺n覺yor)cok 覺k kutular yapmaya baland覺.Yine balang覺c i癟in 10-20 adetl覺k b覺r kutuyu 150-250 tl aras覺nda bulursun.覺cers覺ne nemlend覺r覺c覺 ve saat覺n覺 tak覺p once sunger覺 saf suyla 覺slat覺p kutuya emd覺r覺rsen daha sonra kutu 覺cers覺ndek覺 nem覺 purolara kolay da覺t覺r.Sen tat覺ldeyken kutu gelecek kubal覺 m覺saf覺rler覺n覺 bekler.Onumuz yaz s覺cak havalarda 覺cmes覺de saklamas覺da daha key覺fl覺:) simdiden key覺fl覺 b覺r tat覺l d覺l覺yorum
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj drk » 01 May 2011, 00:38

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj asymptote » 01 May 2011, 00:52

sigaraya tekrar balatacaks覺n覺z beni.. :? :roll:
neyse, ben hemen s覺v覺ay覺m buradan, tek avuntum saatler.. :) ;)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj 2fast4u » 01 May 2011, 19:46

drk :thumbup:
Resim
el credito ve don dieogo dan pazar dueti....2 dom覺n覺kl覺 覺le s覺cak havalara hosgeld覺n ded覺k :super:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 03 May 2011, 23:12

Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj yakuza » 22 May 2011, 10:01

Kanada'ya bir t羹rl羹 yaz gelmedii i癟in K羹ba fotoraflar覺 payla覺y覺m dedim. Partagas fabrikas覺n覺n i癟inde resim 癟ekmek yasakt覺 maalesef. Aksi takdirde ordaki 癟al覺ma ortam覺n覺n da fotoraf覺n覺 koymak isterdim. 4-katl覺 bir bina. Her katta farkl覺 bir ilem yap覺lyor. Toplamda 100 den fazla insan 癟al覺覺yor ve her bir i癟inin g羹nde sarmas覺 gereken belli bir miktar var. Her bir i癟i ayn覺 tip puroyu 1 ay boyunca sar覺yor. O 1 ay bittikten sonra farkl覺 bir tipte (boyutta) puro sarmaya bal覺yor. Bu arada i癟iler 癟al覺覺rken m羹d羹rleri onlara g羹n boyu gazete veya kitap okuyor. Okuma/yazma oran覺n覺n % 100 olduu bir 羹lkede 癟ok da a覺rt覺c覺 deil asl覺nda.. K羹ba puro seven biri i癟in de, sevmeyen biri i癟in de 癟ok g羹zel bir 羹lke. 襤nsan覺 i癟ine 癟ekiyor!
Sn. 2fast4u tavsiyelerin i癟in teekk羹rler, g羹zel purolar deneme f覺rsat覺m oldu. Hatta bir ka癟 tane de yan覺mda getirdim. Bir de humidor sipari ettim. Purolar覺m yuvalar覺na kavumay覺 bekliyorlar :)

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
yakuza

Kay覺t: 14 Mar 2011, 07:25

Mesaj punk » 22 May 2011, 15:23

Enfes fotograflar yakuza, tesekkurler ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
punk

Ya: 34
Kay覺t: 25 Eki 2010, 09:58

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners