TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rotap Onar覺m Bedelinde Pazarl覺k ans覺m Varm覺d覺r?

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Re: Rotap Onar覺m Bedelinde Pazarl覺k ans覺m Varm覺d覺r?

Mesaj bavyerablue » 20 May 2011, 22:02

Selamlar tekrar. Bahsettiim saati d羹n teslim ald覺m. ancak servis kapal覺 olduu i癟in ustayla muhattap olamad覺m malesef Rotap butikten ald覺m.
Yaln覺z galiba yolunda gitmeyen eyler var (eer ben yanl覺 biey yapmad覺ysam :D)
Saat yeterince g羹癟 depolam覺yor 5-10 dakika 癟al覺覺p duruyor. Daha ilginci tepe aa覺 gelecek pozisyonda durduunda saat 癟alm覺yor. (umar覺m anlatabilbiimdir). bunun sebebi nedir sizce. pazartesi ancak servis ile irtibata ge癟ebileceim adayanamad覺m o y羹zden.
Amac覺mda kurumu k繹t羹lemek deil peinen sadece panik yapt覺m biraz :D
yorumlar覺n覺z覺 bekliyorum...
Kullan覺c覺 avatar覺
bavyerablue

Kay覺t: 12 Nis 2011, 16:56

Mesaj bavyerablue » 20 May 2011, 23:20

Bu arada saat calibre 1020 ymi. onuda 繹renmi oldum...
Kullan覺c覺 avatar覺
bavyerablue

Mesaj bengisaat » 21 May 2011, 00:02

bavyerablue yazd覺:Selamlar tekrar. Bahsettiim saati d羹n teslim ald覺m. ancak servis kapal覺 olduu i癟in ustayla muhattap olamad覺m malesef Rotap butikten ald覺m.
Saat yeterince g羹癟 depolam覺yor 5-10 dakika 癟al覺覺p duruyor. Daha ilginci tepe aa覺 gelecek pozisyonda durduunda saat 癟alm覺yor. (umar覺m anlatabilbiimdir). bunun sebebi nedir sizce. pazartesi ancak servis ile irtibata ge癟ebileceim adayanamad覺m o y羹zden.

Umar覺m anlatamam覺s覺n覺zd覺r 癟羹nki iyi bir ustaya 200 - 300 TL vererek yapt覺rmak, yap覺lan ilem i癟in 2 y覺l garanti almak ve saatinizin en az 10 y覺l 癟al覺aca覺ndan emin olmak yerine ; ayn覺 ilemler i癟in 700 TL civar覺 verilerek serviste yap覺lm覺 saatinizin tamirden sonra kontrol dahi edilmediini g繹sterir...
En son bengisaat taraf覺ndan 21 May 2011, 00:12 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj bavyerablue » 21 May 2011, 00:11

bengisaat yazd覺:
bavyerablue yazd覺:Selamlar tekrar. Bahsettiim saati d羹n teslim ald覺m. ancak servis kapal覺 olduu i癟in ustayla muhattap olamad覺m malesef Rotap butikten ald覺m.

Umar覺m anlatamam覺s覺n覺zd覺r 癟羹nki iyi bir ustaya 200 TL vererek yapt覺rmak, yap覺lan ilem i癟in 2 y覺l garanti almak ve saatinizin en az 10 y覺l 癟al覺aca覺ndan emin olmak yerine ; ayn覺 ilemler i癟in 700 TL civar覺 verilerek serviste yap覺lm覺 saatinizin tamirden sonra kontrol dahi edilmediini g繹sterir...

Usta ne yalan s繹yleyeyim mesaj覺 yazarken sizin tepkinizden 癟ekinmedim deil. Daha 繹nce de s繹ylediim gibi saati servise verdiimde bu foruma da 羹ye deildim ve hala saatler hakk覺nda bir birikimi yok, servis tercihimin nedeni bu.
mevzuya gelirsek sizce kesin bir ihmal s繹z konusu mu? Neden olabilir b繹yle birey?
Ha 繹yleyse ura覺r覺m hakkaten. Daha 繹nce de t羹ketici haklar覺 hususunda mahkemeye varan deneyimlerim var. Ama ite ne olduunu da anlamadan k覺l覺癟 kuanmak gereksiz.
Hele bir anlasam sorun ne...
Kullan覺c覺 avatar覺
bavyerablue

Mesaj bengisaat » 21 May 2011, 00:13

--- Saatinizi kolunuzdan 癟覺karmadan bir ka癟 dakika sallay覺n ve kolunuzda kals覺n 癟al覺maya balar ve devam ederse sorun yok , ancak yine ayn覺 ikayet devam ederse hi癟 zaman ge癟irmeden tekrar servise g繹t羹r羹n ve k覺r覺c覺 olmadan saatimi size g羹vendiim i癟in getirip bu paray覺 verdim ancak hayal k覺r覺kl覺覺 yaad覺m hi癟 beklemezdim gibi ezici c羹mleleride ihmal etmeyin ;)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj bavyerablue » 21 May 2011, 00:18

yok usta.. Tepe aa覺 bak覺nca susuyor saat. Yani g羹癟 depolamamay覺 hadi okudum duydum ama bu neyin nesi ki?
Kullan覺c覺 avatar覺
bavyerablue

Mesaj punk » 21 May 2011, 02:58

orakay yazd覺:
herojd11 yazd覺:Dogus oto haric Yetkili servis konusunda soylediklerinize kat覺l覺yorum

Ne? Biri Dogus oto mu dedi? Bir daha 繹n羹nden bile ge癟mem. Hele elektronik ar覺zalar i癟in. Benim arabay覺 10 g羹nde tamir edemeden geri verdiler. Bir de s繹kme paras覺 ald覺lar... Rezalet

Siz ne diyorsunuz, ben Dou Oto'ya araba almaya gittim, 3 ay bekle anca dediler. 襤nsan sembolik de olsa bir indirim yapar deil mi, oral覺 bile olmad覺lar :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
punk

Ya: 34
Kay覺t: 25 Eki 2010, 09:58

Mesaj herofb » 21 May 2011, 09:24

punk hep en yaral覺 noktadan vuruyorsun :)

olmayan arabay覺 satarlar , yurtd覺覺nda standart olan 繹zellikleri burada opsiyonmu gibi ekleme yaparlar ,

Benim arac覺m 2004 ama u an gidip 140.000 TL'ye s覺f覺r覺n覺 alsam ve navigasyon opsiyonu i癟in 7000 daha bay覺lsam alet 100 TL'lik piranha'n覺n yapt覺覺n覺 yapamayacak 癟羹nk羹 navigasyon hala TR'de 癟al覺m覺yor.Yok navi o kadar da 繹nemli deil tv dvd seyrederim derseniz o da olmaz biraz daha opsiyon 繹demeniz gerekir :)
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners