TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega Seamaster Aqua Terra

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Omega Seamaster Aqua Terra

Mesaj asymptote » 17 May 2011, 21:45

sahibinden saatin seri no'sunu isteyin ve şuradan :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=73&t=1662&p=12749&hilit=%C3%A7al%C4%B1nt%C4%B1+saat#p12749 bir sorgulamayı deneyin isterseniz..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj drk » 17 May 2011, 21:49

Bence en kolayı Omega'nın şu anki distribütöründen saatin kod numarasıyla geçmişi hakkında bilgi almak. Sonuçta size otaptan alındığını söylemiş.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj besyolu66 » 17 May 2011, 21:59

evet şimdi tlf ile görüştüm nişantaşı otaptan alınmış.bana orada sorgulama yapabileceğimi belirtti.bende saati alınca sorgulatacağım
saat elime geçince inceleme ve sorgulamasını yapacağım aksi halde iade edebileceğimi belirtti
Kullanıcı avatarı
besyolu66

Mesaj Archezia » 18 May 2011, 01:08

Saati aldıktan sonra sorgulatmayın bence. İsteyin seri nosunu alınış tarihini vs. saatin sonra arayıp sorarsınız otapı arayıp uyuşuyor mu diye kontrol edersiniz. İade konusunda sıkıntı çekebilirsiniz sonra. Detaylı fotoğraflarını da isteyebilirsiniz saatin...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj asymptote » 18 May 2011, 01:19

evet Archezia nın önerisi çok yerinde, uygulamayı tam olarak bilmiyorum ama saati aldıktan sonra iade konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz, gerekli bilgileri alarak saati satın almadan önce sorgulatmanız çok daha akıllıca olur. Bu arada iştahınızı kabartıyorum farkındayım ama saat sorunsuz ise bu fiyat kelepir tanımına tam olarak uyan bir fiyat. omega ve co-axial 2892 makina bu fiyata? şaka gibi..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj besyolu66 » 18 May 2011, 11:20

saatin kodunu ve saatin numarasını aldım fakat otap saatin servise gelmesi gerektiğini.numaralarından sorgulama yapamayacaklarını belirttiler.yani saatin açılıp açılmadığını saatte bir problem olup olmadığını anlamamız için görmeleri gerektiğini belirttiler.ama ben istanbulda değilim.en doğrusu bulunduğum yerde bir saatçiye göstermek mi?
Kullanıcı avatarı
besyolu66

Mesaj sedir » 18 May 2011, 12:58

Tecrübem yok :(
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj sedir » 18 May 2011, 13:52

Ancak şunu hala yapabilirsiniz. İyi çekilmiş bir resimdeki saat seri numarasını yetkili satıcının verdiği garanti belgesi veya fatura üzerinde aynen görürseniz sahte olma riski yok/yoka yakın kabul edilebilir.
Söz konusu saatin BÜTÜN resimlerinin tamamen bulanık olması insanın kafasını da bulandırıyor tabii ki.
Bu fiyatla saat satmak isteyen birinden net resim istemek çok da sıra dışı bir durum olmasa gerek.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium ve 160 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners