Herkese teşekkürler..
Makinası için şu an 46 saati doldurdu tam kurduğumdan bu zamana.. Henüz kalbi durmadı ama yakındır herhalde, göreceğiz ne kadarmış power reserve.. Sapma miktarı ilk 24 saat +11 sn idi.. Şu an 46 saat sonu +12sn oldu.. Yani klasik power reserve azaldıkça hızlı koşma huyundan vazgeçmeye başladı.. Açıkçası sapma oranı çok da umrumda değil(15sn altında olduğu müddetçe).. Aynı saati üst üste 3 gün taktığım pek enderdir. Eninde sonunda 3-5 günde bir yeniden ayarlıyorum zaten takarken

Winder olayını zaten sevmiyorum kaldı ki alsak kaç tane alacaz

Derdim Çin makinalarında sıkça görünen kafasına göre durma, günde 3-4 dk. sapma gibi kalite sorunları yok saırım.. Zaten o yüzden direk eBay ile Çin'den saat almadım da arada kalite kontrolünü yapıp bana düzgün olanını yollayacak bir "mini" markaya yöneldim...
Bakalım biraz sık takacağım sanırım bu saati bu aralar çünkü bileğime oturması ve kapkara çizgileri çok hoşuma gitti.. 1-2 hafta sonra mekanizma için daha net şeyler de söylenebilir. Şu an için Swiss Unitas 6497 saatimle arasında hiç fark görünmüyor mekanizma açısından