TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rotap Onar覺m Bedelinde Pazarl覺k ans覺m Varm覺d覺r?

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Re: Rotap Onar覺m Bedelinde Pazarl覺k ans覺m Varm覺d覺r?

Mesaj nickynick » 12 May 2011, 16:59

watchhunt06 yazd覺:
bavyerablue yazd覺:Herkese Selam.
Daha 繹nceki mesajlar覺mda da bahsettiim 羹zere babab覺m 35 senelik Omega De Vill Dynami saatini 1 ay kadar 繹nce Rotap'a bak覺m i癟in vermitim. Bak覺m derken baya覺 biey deiti restore oldu da diyebiliriz (ger癟i hen羹z g繹rmedim ama). bu g羹n arad覺alr saatim haz覺rm覺. Onar覺m bedelini de 320 CHF olarak bildirdiler. Bu zaten benim onay覺m覺 al覺rken verdikleri miktar. Merak ettiim sizce bu miktar 羹zerinden bir pazarl覺k ans覺m olurmu, zorlamal覺m覺y覺m biraz.
Bir de tabi teslim al覺rken nelere dikkat etmem gerek? Ustan覺n baba s覺ralad覺覺 ilemler; cam deiimi, klips deiimi,kadran ve kollar deiecek ve birde motor 癟ark覺 diye bir par癟an覺n deieceini s繹ylemiti. D覺 y羹ze yap覺lan ilemler belli olur ama mekanizma durumunu nas覺l yapacam bilmiyorum zira baksam da anlamam ki:D Ger癟i Rotap'a da g羹venmeyeceksek nereye g羹venecez ki di mi ama?

Teekk羹rler.

Merhaba..
inanmaktan ve teslim olmaktan baka bir ans覺n覺z yok...
neden servisleri tercih ediyorsunuz mekanik saat 羹zerine 癟ok ustalam覺 ve daha ekonomik tamir yapt覺raca覺n覺z ve t羹m par癟alar覺n覺 bulabileceiniz ustalar var piyasada...
Ara癟 servisleri gibi opel odak ta bir 60.000 bak覺m覺n覺 450.00 tl ye yapt覺r覺s覺n覺z par癟a masraf覺 sadece 200.00 tl dir geri kalan iciliktir (繹rnek)
omega daha 繹nce otap da iken ordan ayr覺l覺p d覺ar覺da 癟al覺an 癟ok ustalar vard覺r .. bu durumda sdece mekan deiir..
selamlar

Tabiki yetkili servisleri tercih edeceiz. Mercedes'in konuyla ilgili bir reklalm覺 vard覺:

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj bavyerablue » 12 May 2011, 19:35

Ben de nick'e kat覺l覺yorum. yetkili servis demek ilerleyen zamanda yaanabilecek olas覺 sorunlarda kar覺nda muhattap olmas覺 demek temelde. bende bir s羹re mercedes yetkili servisinde 癟al覺t覺m. watchhunt'覺n dedii gibi evet pahal覺 tabiki ama bunun bir sorumluluu var. ben ii bi ekilde yapt覺m g繹nderdim diyemiyorsun. geri d繹nme ihtimai her zaman mevcut ve bu y羹zden 癟ok sorumlu davranman laz覺m. m羹teriyle iletiimden yap覺lan i癟ilie kadar.
Ha 繹te yandan yap覺lan iin kalitesini deerlendirebilecek kadar bir birikimim olsa saatler 羹zerine farkl覺 aray覺lara girebilirdim belki ama u aamada hen羹z m羹mk羹n deil malesef.
Not: Rotap servis ilemlerinde 1 sene garanti veriyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
bavyerablue

Kay覺t: 12 Nis 2011, 16:56

Mesaj herofb » 12 May 2011, 20:10

Dogus oto haric Yetkili servis konusunda soylediklerinize kat覺l覺yorum
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj bavyerablue » 12 May 2011, 20:12

Tabi muhakkak herkesin servislerde k繹t羹 an覺lar覺 vard覺r. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
bavyerablue

Kay覺t: 12 Nis 2011, 16:56

Mesaj orakay » 12 May 2011, 20:39

herojd11 yazd覺:Dogus oto haric Yetkili servis konusunda soylediklerinize kat覺l覺yorum

Ne? Biri Dogus oto mu dedi? Bir daha 繹n羹nden bile ge癟mem. Hele elektronik ar覺zalar i癟in. Benim arabay覺 10 g羹nde tamir edemeden geri verdiler. Bir de s繹kme paras覺 ald覺lar... Rezalet
Kullan覺c覺 avatar覺
orakay

Ya: 54
Kay覺t: 17 Eyl 2010, 13:07

Mesaj herofb » 12 May 2011, 20:52

benden de bir keresinde ne olduunu bildiim bir sorunu bulmak i癟in ar覺za bulma paras覺 olarak saatine 180 TL + KDV isteyip bir de belki 1 saat belki de 2 g羹nde buluruz dediklerinden sonra bir daha uramad覺m
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj bengisaat » 12 May 2011, 22:19

Servisler ve piyasadaki iyi ustalarla ilgili doru ve yaln覺 bilinenler:
Yaln覺 : Serviste yap覺lan saat 1 yada 2 y覺l bozulmaz bozulsa da her t羹rl羹 ilem 羹cretsiz yap覺l覺r 癟羹nki garantilidir.
Dorusu: Servislerdeki garanti tak覺lan par癟a ve yap覺lan ilemleri kapsar.

Yaln覺: Piyasadaki ustalar saatinizi tam olarak tamir edemez sorumluluk almaz ve ta覺mazlar.

Dorusu: Piyasada isim yapm覺 ustalar servisten 10 kat daha sorumlu davran覺r ve yapt覺klar覺 ilere servisten daha uzun s羹re garanti verirler 癟羹nki kar覺lar覺ndaki rakip o markan覺n yetkili servisidir.Aksi takdirde piyasadaki b羹t羹n itibar覺 kaybolur ve i yapamazlar 羹stelik bu t羹rden haberler 癟ok 癟abuk yay覺l覺r.

Yetkili servislere kar覺 olmad覺覺m覺 her zaman belirtirim ancak yorum yaparken piyasadaki t羹m saat癟ilerin ayn覺 kumatan dokunmad覺覺n覺 g繹z 繹n羹ne alarak yazman覺z覺 diliyorum.

Piyasada sorumluluk ta覺yan usta hatta iyi usta pek kalmad覺覺 ve olanlar覺nda b羹y羹k servisler taraf覺ndan kap覺覺ld覺覺 d羹羹n羹l羹rse ilk bak覺ta durum umutsuz gibi g繹r羹nebilir ancak dediim gibi iyi bir ustan覺n elinden 癟覺kan bir saat ile servisten 癟覺kan bir saat asla ayn覺 olamaz birinde iyerine en fazla kazand覺rmay覺 hedefleyen bir 癟ark覺n dilisi dierinde ise m羹terisinin cebini kendi cebinden daha fazla d羹羹nen bir ruh vard覺r.
stelik biri saati saati sadece makinalarla kontrol eder dieri ise yine makinada kontrol ederken saat ile konuur onu dinler onu anlamaya 癟al覺覺r...
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj watchhunt06 » 14 May 2011, 06:04

asymptote yazd覺:Merak ettiim say覺n watchhunt06, bu ustalar bak覺m yada onar覺mdan sonra bir garanti s羹resi veriyorlar m覺 saat i癟in?

Say覺n asymptote...
Sorumluluk hisseden saate sadece ticari bir kazan癟 olarak bakmayan iyi bir usta tamir ettigi yada bak覺m覺n覺 yapt覺g覺 saatin sahibinin saatle birlikte ikayet癟i olarak d羹kkana geldiginde hissedecei ilk ey utan癟 d覺r sanki kar覺s覺ndaki kiinin paras覺n覺 haketmeden alm覺t覺r eer b繹yle sorumlu ve ahlak sahibi bir ustayla muhatap olursan覺z ondan 1-2 sene degil sonsuza kadar garanti al覺rs覺n覺z... :lol:
selamlar.....
Kullan覺c覺 avatar覺
watchhunt06

Kay覺t: 29 Oca 2011, 00:21

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners