Bond yazdı:Salih Bey merhaba, var projeler ancak henüz kesinleşmedi mantıklı bir hale gelirse detay açıklamalarını eklerim. Kısaca bilgi vereyim.slhgzl yazdı:Bond yazdı:YakupDinler yazdı:Bayılıyorum bunlara [mention]Bond [/mention][emoji3448][emoji1665]Bond yazdı:Tüm paylaşımlara
Herkese iyi günler
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
instagram: @watchesofcappadocia
YakupDinler teşekkürlerOnlar da sana karşı boş değil
zemberekv2 yazdı:Bond yazdı:Tüm paylaşımlara
Herkese iyi günler
Abi bu nedir gözünü seveyim, nedir bu? 1 de değil 2. Vallahi evden kovdurtacaksın beni. Nazar değmesin.
Zemberek teşekkürlerJaponya'da yaşarken almadın şunu şimdi böyle
Göndereyim istediğini kullan [emoji106] Bu arada sendeki farklı Japonların tamamını göremedik daha gibi hissediyorum
danGerfuLL yazdı:Süper. [emoji1360]Bond yazdı:Tüm paylaşımlara
Herkese iyi günler
Keçeli siyah kalem varsa sağdakinin(pvd kaplama olmayana) Sportura'daki o harfini boyayıp üst kısmını peçete ile silebilirsiniz. [emoji846]
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dangerful teşekkürlerDenemedim sanki keçeli kalem tutmaz gibi düşünmüştüm. Eskisinde tüm yazıları kazımıştım çelik modelden. Bir yere vurdum saati sonrasında o harfi kalıp olarak düşmüş sanırım. İnce bir kürdan ile araç boyası ile yapılabilir diye düşünüyorum. Vakit bulamadım denemeye. Serviste benzer şekilde yapıp sıcak hava ile kurutuyorlardı.
Herkese iyi günler dilerim [emoji106] Tüm paylaşımlara şampiyonluk kupası![]()
Burak bey merhaba oris çok güzel,tekrar buna benzer bir proje olur mu acaba ?
Dış proje olarak Ulysse Nardin ile bir TSF Barbarossa kodlu T.C. Edition modeli hazırlandı biteli uzun süre oldu ancak henüz üretim onayı vermedik. 30-100 arası limitli. Bazı bizim tarafımızda gelişecek şartlara göre eğer üretim onayı verirsek çoğu rezerve edildi ancak foruma da az sayıda ayrılacaktır. Yüksek adetli düşük fiyatlı gps sistemli bir projemiz var daha var ama bir devlet kurumu için olduğundan foruma uygun değil.
Diğer forum içi daha alt segmentler için görüşüp konuştuğum markalar var ama dediğim gibi çok hesaplı ve avantajlı olması lazım bence. Diğer çoğu projemiz gibi gerçekten özel model tasarımı, listeden yüksek iskontolu fiyat, yanında hediye, uygun ödeme koşulları vb gibi. Yoksa bu şartları sağlatmadan özel saat yaptırmak çok kolay. Patek Philippe ve Rolex dışında çoğu marka hemen yapıyor parayı verince. Amaç üyelerinden cebinden para almak olmadığından bu tip proje bizim için anlamlı değil.
Casio Tough serisi modelleri ile bir proje düşündük ayrıca. Japonya ve Türkiye distribütörü ile görüştüm konuştum ama maalesef işlerden fırsat bulamadım henüz ilerletmeye. Forumda bu modelleri çok kullanan bir kaç kişiye de önerilerini sordum ama geri bildirim yapmadılar henüz. Bu tip bir model güzel olabilir diye düşünüyorum. Fakat ülkenin durumu malum şu an ekstra harcama kimseye yaptırtmak içimden pek gelmiyor.
Diğer başlıklarda ilgilenen soran tüm arkadaşlara teşekkürler. Henüz kesin bir durum yok ve önceden bilgi vermiştim diye o başlıklara yazmadım.
Tüm paylaşımlar içinHerkese iyi akşamlar
![]()
Burak bey cevabınız için teşekkür ederim, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.Dediğiniz gibi şu an ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum çok vahim ve bu hepimizi etkiliyor.Saat hobisi pahalı bir hobi ve bunu bir müddet askıya alıp mecburi ihtiyaçlara yöneldik.Insaallah ilerleyen günlerde bu durumlar düzelir bir proje olursa forumdan katılım da daha fazla olur ve bir proje gerçekleştiririz.Sizden güzel haberler bekliyoruz.