Ig: inktowatch

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
manil yazdı:Kaweco AL Sport stoned blue. Bu kalemin kendine has bir eski formu var. Bu görüntüye kavuşması için denim pantolonlar gibi özel taşların içinde yıkamaya tabi tutuluyor. Yazım konforu iyi, ucu da değişebilir olduğu için uzun yıllar kullanılması mümkün. Esasında dolmakalemlerin ömrü insandan daha uzun ama biraz bakım istiyorlar, ona uygun hareket etmek lazım. Uçları kendim sürekli değiştirdiğim için yazımı konusunda bir şey diyemeyeceğim, zira benim önceden hazırladığım esnek ucu taktım bu dolmakaleme.
ercment45 yazdı:Pıtırcıklar.. [emoji3059]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah kardeşim.KKarakuş yazdı:ercment45 yazdı:Pıtırcıklar.. [emoji3059]
Dolma kaleme bulaştığımdan bu yana versatil kalemlerden uzak kaldığımı dile getirmek isterim. Buna rağmen, bazı versatillere gönlüm kaymıyor değil. Güzel bir aile olmuş, keyifle yazasınız. [emoji106]
ercment45 yazdı:Eyvallah kardeşim.KKarakuş yazdı:ercment45 yazdı:Pıtırcıklar.. [emoji3059]
Dolma kaleme bulaştığımdan bu yana versatil kalemlerden uzak kaldığımı dile getirmek isterim. Buna rağmen, bazı versatillere gönlüm kaymıyor değil. Güzel bir aile olmuş, keyifle yazasınız. [emoji106]
Ben dolmakaleme para yetiremediğim için versatil ile devam ediyorum. İyi markaların iyi modellerini almaya gayret ediyorum. Sağlıkla ve sevdiğimiz kalemler ile yazı yazmaya devam edelim hep birlikte.
Bilmukabele.
Kerim, zamanında arayıp tarayıp bulduğum, 60,70'lerde üretilen no name esnek uçlar. Damak ölçüsünü 1e1 tutturmak zor, bundaki de öyle. O sebeple hard start yaptığı gibi bazen mürekkep akışı kesilebiliyor..KKarakuş yazdı:manil yazdı:Kaweco AL Sport stoned blue. Bu kalemin kendine has bir eski formu var. Bu görüntüye kavuşması için denim pantolonlar gibi özel taşların içinde yıkamaya tabi tutuluyor. Yazım konforu iyi, ucu da değişebilir olduğu için uzun yıllar kullanılması mümkün. Esasında dolmakalemlerin ömrü insandan daha uzun ama biraz bakım istiyorlar, ona uygun hareket etmek lazım. Uçları kendim sürekli değiştirdiğim için yazımı konusunda bir şey diyemeyeceğim, zira benim önceden hazırladığım esnek ucu taktım bu dolmakaleme.
"...zira benim önceden hazırladığım esnek ucu taktım bu dolmakaleme." cümlesindeki kaleme uyan esnek uç nedir merak ettim Anıl abi ?
manil yazdı:Kerim, zamanında arayıp tarayıp bulduğum, 60,70'lerde üretilen no name esnek uçlar. Damak ölçüsünü 1e1 tutturmak zor, bundaki de öyle. O sebeple hard start yaptığı gibi bazen mürekkep akışı kesilebiliyor..KKarakuş yazdı:manil yazdı:Kaweco AL Sport stoned blue. Bu kalemin kendine has bir eski formu var. Bu görüntüye kavuşması için denim pantolonlar gibi özel taşların içinde yıkamaya tabi tutuluyor. Yazım konforu iyi, ucu da değişebilir olduğu için uzun yıllar kullanılması mümkün. Esasında dolmakalemlerin ömrü insandan daha uzun ama biraz bakım istiyorlar, ona uygun hareket etmek lazım. Uçları kendim sürekli değiştirdiğim için yazımı konusunda bir şey diyemeyeceğim, zira benim önceden hazırladığım esnek ucu taktım bu dolmakaleme.
"...zira benim önceden hazırladığım esnek ucu taktım bu dolmakaleme." cümlesindeki kaleme uyan esnek uç nedir merak ettim Anıl abi ?
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 100 misafir
|