@uhpu, çok teşekkürleruhpu yazdı:Umutt yazdı:Cengiz hayırlı olsun dostum,
Bir yeni güzel de benden gelsin..
İyi günlerde olsun.
Çok yakışmış
@uhpu, çok teşekkürleruhpu yazdı:Umutt yazdı:Cengiz hayırlı olsun dostum,
Bir yeni güzel de benden gelsin..
İyi günlerde olsun.
Çok yakışmış
Omega Ploprof gercekten ikonik ayrıcada herkesin taşıyamacagı bir model.Tepe tepe kullandım,çokta sevdim ama iş ne zaman Ploprof vs Deepsea ye geldi,malesef o anki şartlarda ikisine aynı anda sahip olmam zor olduğu ve heryönden Deepsea yi kendime daha yakın hissetmemden ötürü istemeyerekte olsa Omega ile vedalaştım.slhgzl yazdı:Baran yazdı:Rolex Seadweller Deepsea Ref.116660
Buda “Özlenenlerden” arşivinden
Baran bey foruma ilk üye olduğum 2017 yılında sanırsam ploprof 1200m yi almıştınız.Bu saati nerde görsem siz aklıma geliyorsunuz sizle çok özdeşleştirmiştim.Sattığınıza bir türlü inanamamıştım.
Baran yazdı:Omega Ploprof gercekten ikonik ayrıcada herkesin taşıyamacagı bir model.Tepe tepe kullandım,çokta sevdim ama iş ne zaman Ploprof vs Deepsea ye geldi,malesef o anki şartlarda ikisine aynı anda sahip olmam zor olduğu ve heryönden Deepsea yi kendime daha yakın hissetmemden ötürü istemeyerekte olsa Omega ile vedalaştım.slhgzl yazdı:Baran yazdı:Rolex Seadweller Deepsea Ref.116660
Buda “Özlenenlerden” arşivinden
Baran bey foruma ilk üye olduğum 2017 yılında sanırsam ploprof 1200m yi almıştınız.Bu saati nerde görsem siz aklıma geliyorsunuz sizle çok özdeşleştirmiştim.Sattığınıza bir türlü inanamamıştım.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: jesuisnul ve 41 misafir
|