TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Çirkin Saatler

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Çirkin Saatler

Mesaj yakuza » 21 Nis 2011, 07:07

tryc nickli arkadaşı kesinlikle tanımıyorum ve mesajı atarken kışkırtmak gibi bir amacının da olduğuna da inanmıyorum. Fanatik arkadaşlar tarafından fazla üzerine gidilmiş. Zaten genelde de böyle oluyor. tryc eski üyelerin ve özellikle fanatiklerin arasındaki ittifakları göze alarak bir eleştiride bulunmuş. Zaten Rolex markasında beğenmedi noktanın dizaynı olduğunun altını özellikle çizmesine rağmen ağır eleştirilere mağruz kalmış. Aslında içinde Rolex kelimesi geçen bir çok konunda "zevksiz" gibi ithamlara rastlamak mümkün. Maalesef sadece takılma amacıyla yazılmış gibi görünse de sadece internet ortamından tanıdığınız birine yaptığı bir tercihten ötürü "zevksiz" demek son derece yanlış ve itici. Bilgilerine ve tecrübelerine saygı duymaya başladığınız insanların "snob" özellikler göstermesi insanda hayal kırıklığı uyandırıyor.. Amacım ortamı germek değil, sadece gözlemlerimi tarafsız bir şekilde sizinle paylaşmak. Kimsenin cevap vermesine gerek yok.

edit. imla
En son yakuza tarafından 21 Nis 2011, 08:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
yakuza

Mesaj Clk » 21 Nis 2011, 07:47

asymptote yazdı:
clk yazdı:Resim

Resim

Resim

NOKTA

Clk kaç model hocam bunlar? :) Rolex in mevcut koleksiyonundan eli yüzü düzgün(bana göre) datejust ve expolerer serisinden birkaç modeli var. Bir de Milgauss tabi.

Ben bu soruyu görmemisim. Bu modellerin tamami güncel koleksiyondan. http://www.rolex.com/cellini
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 21 Nis 2011, 08:03

Asymptote, bahsi gecen yaratik ile ilgili mesajlari sildim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj asymptote » 21 Nis 2011, 08:09

clk yazdı:Asymptote, bahsi gecen yaratik ile ilgili mesajlari sildim.

:thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 21 Nis 2011, 08:24

ya kardeşim tamam haklı olunan kısımlar olunur tabiki ama aklı başında kimse de beğenmeyen bir çok kişi olmasına rağmen en çirkin kadın konusuna Angelina Jolie yazmaz ona gelene kadar kimler var misali
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj sedir » 21 Nis 2011, 08:45

asymptote yazdı:

:thumbup:

@asymptote ve tabii ki @clk;
İyi olmadı o mesajları silmeniz.
Bu konudan çıkan net sonuç şu oluyor: Rxxxx'e laf atanın konuşmaya hakkı yok.
Yok biz öyle düşünmemiştik deseniz de haricen görünen, biraz sakinleşip bakarsanız sizin de kabul edeceğiniz sonuç bu maalesef :(
Ben de clk'yı taklit edip bir süreliğine "sessizliğe bürüneyim" en iyisi.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj asymptote » 21 Nis 2011, 08:50

Sedir haklı, bu ve bununla ilgili diğer mesajları da sil clk :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Cinman » 21 Nis 2011, 09:58

3 yıl öncesine kadar rolex markasını ve modellerini çok klasik eski ve aşırı pahalı bulurdum
daha etkili görünümlü daha şık saatler bulmaya çalışırdım
daha sonra saat almaya başladım ve anladım ki gerçekten rolex submariner den esinlenmiş hatta çok benzer saatleri beğenip alıyorum
çok renkli çok işlemeli çok caf caf lı denen saatleri fotoğraflardan reklamlardan vitrinden beğensem de koluma takınca beğenmeyip almıyordum
hublot big bang bile çok hoşuma giderdi ama kolda duruşu her zaman güzel gelmeyebiliyor
rolex den çok daha güzel ve çok daha iyi kolda duran daha uygun fiyatlı saat mevcut
mekanizma olarak da rolex ayarında saatler de mevcut
ama rolex ile ilgili antipatisi olanlara bir teklifim var
özellikle son çıkan seramik bezel li submariner modellerini bir saatçi de uygunsa kolunuza takın bir duruşunu görün
sadelik içinde kalite ve zerafet vermek zordur gerçekten
sade saatde kaliteli hissi vermek ve güven vermek için gerçekten tüm malzemelerin çok kaliteli olması gerekir
bir deneyin
bir miktar sevginiz artmasa bile rolex sevenleri bir miktar anlarsınız diye düşünüyorum
aynı polemik fotoğraf dünyasında da mevcuttur
leica markası bir efsanedir
leica M serisi makineler prestij simgesidir ve aynı zamanda çok pahalıdır
digital slr makinelerin yaptığı pek çok şeyi yapamaz leica rangefinder makineler
otomatik fokus yapamazlar vizörden görüntü izlemek zordur
makro lensi yoktur.tele lensi en fazla 135mm dir
24 mm altı açılarda bakaçları çekim alanını göstermez
seri çekim yapamazlar
buffer ve işlemci hızları çok yavaştır
bir sürü dezavantajı vardır
ama pek çok d-slr makineden sonra leica fotoğraf makinesi elinize aldığınızda ilk sizi gövde kalitesi çeker
elinizde gerçekten güzel üretilmiş ve her noktası kaliteli bir makine durur
hafıza kartı kapağı mekanizmasından lens takma noktasındaki sağlam çelik pinlere kadar her şey sizi cezbeder
lensleri ise apayrı bir nokta
slr lenslerin daha küçük ve daha hafisi ama 5 kat pahalı lensleri o kadar güzel kareler verir ki size başka hiç bir fotoğraf makinesi ile çektiğiniz fotoğraflarda o etkiyi yakalayamazsınız
sonuç sizi fazlası ile memnun eder
leica m9 makine 7 bin dolardır liste fiyatı ondan çok daha fazla iş yapabilen ve çok da güzel sonuçlar üreten canon 5d mark 2 makine 2490 dolardır
leica 50mm f 1.0 lens 12 bin dolar kadar ken canon 50mm f 1.2 lens 1500 dolar civarıdır
canon bataryaları 30 dolar iken leica bataryası 250 dolar civarıdır
ama hiç bir canon nikon sony olympus hasselblad maalesef leica portrelerindeki o hissi vermez
ama herkes leica ya laf söyler
çok pahalı
çok kazık
gereksiz
oto fokusu bile yok
abartılı makine
çok eleştirilir
bende çok eleştirdim
ama elime alıp çektikten sonra ikna oldum
sizde bir rolex elinize alıp bir hissedin derim
düşünceleriniz değişmese bile bir yumuşama hissi oluşacaktır diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
Cinman

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kogan ve 237 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners