TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Çirkin Saatler

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Çirkin Saatler

Mesaj herofb » 20 Nis 2011, 23:36

Tryc ilk mesajdan itibaren olumlu herhangi bir şey yazdığınızı görmedim.Bir seyleri durmadan kötülemek yerine sizde beğendiklerinizden falan bahsetseniz ,tabi amac paylaşımda bulunmak ise
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj 2fast4u » 20 Nis 2011, 23:55

hadı clk gelsene burdayız simdi:))))))))))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 20 Nis 2011, 23:56

tsf akvaryum bızde cıns balıklar etcıller var aramızda dıkkayyyttt
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj tryc » 21 Nis 2011, 00:47

Herojd11 "Çirkin Saatler" başlığında olumlu nasıl birşeyden bahsedebilirim? :D

Rolex markasının popülerliğinin haddinden fazla abartı olduğunu düşündüm diye neler neler söylendi, güldüm geçtim. Bukadar fanatik olmanın ne manası var anlamadım. Üstüne basa basa sadece görselden bahsettiğimi vurguladım yine olmadı. Saatin tarihçesini, üzerinde barındırdığı mücevheratı, fiyatını, saat dünyasına katkılarını bu başlık altında tartışmak çok saçma. Güzel mi? Değil bana göre. Suç mu beğenmemek? Değil. Sanki birine hakaret ediyormuşum gibi bir tavırla karşılaştım.
Evet bir tasarımcı olarak tekrar söylüyorum Rolex marka saatlerin bir çoğu bana göre çirkin. Onlarca model arasından 3-4 tane istisna fotoğraf eklemek kime ne katıyo anlamadım ayrıca.
Kullanıcı avatarı
tryc

Mesaj punk » 21 Nis 2011, 01:32

Madem bu kadar "kör göze parmak" saatlerin adı Rolex, öyleyse neden piyasadaki diverların neredeyse yüzde sekseni hep bir Submariner replikası?

Bu Rolex'in -aslında- ne kadar gösterişsiz ve klasik saatler de ürettiğini gösterir. Salt altın versiyonları ise alıcının takdiridir. Altın renginden hoşlanmayan ben bile altın bir Datejust'a hayır diyemem. :geek:
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Archezia » 21 Nis 2011, 02:12

punk yazdı:Altın renginden hoşlanmayan ben bile altın bir Datejust'a hayır diyemem. :geek:

Ben yamuk yumuk şekilsiz birşeye de(dikkat, saat değil herhangi "birşey") hayır demem altın renginden hoşlanmasam da :D

Bu arada biraz fazla üstüne gittiğimizi düşündürmüşüz arkadaşa. Ama merak etme tryc bu Rolex atışması bizim forumun vazgeçilmezlerindendir. En eğlenceli olaylardan biridir özellikle de clk olduğu için işin içinde. Yani yorumlar aslında göründüğü gibi değil şakayla karışık yorumlar.

Senin yazdığın da en başta sadece ortalığı karıştırmak amaçlı birşeymiş gibi gözükse de sonradan sadece kendi "beğenini" ifade eden sözler olduğunu özellikle vurgulamışsın. Bana göre de Rolex'in saatlerine bu tarz şeyler söylemek biraz "sıradışı" ama yanlış da diyemeyiz senin zevkine ciddi ciddi. Bunun da farkındayız :thumbup: Ama sana katılmıyoruz :D
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Frax » 21 Nis 2011, 02:49

Kusura bakmayın ama ilk iletinizde Rolexin A modeli B modeli deyip 2 fotoğraf koysanız bu kadar cevap almazdınız, amacınız biraz da kışkırtmaktı çünkü "linç edilir miyim" diyerek aslında istediğiniz ortamı oluşturdunuz. Ben konuşulanlardan da memnun olduğunuzu düşünüyorum.

Bu kısmı bir kenara atalım, başka bölümlere tecrübelerinizle ve yorumlarınızla katkılarınızı bekliyoruz :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj tryc » 21 Nis 2011, 04:02

Frax yanlış anlamış. Kışkırtmak gibi bir amacım yoktu. Ama istemesem de bu tarz tutumlar sergileneceğini bildiğim için "linç eder misiniz" diyip, espriye vurmaya çalıştım. Olay aslında Archezia' nın da söylediği gibi forumun olmazsa olmazlarından oluşundan kaynaklanıyor gibi. Rolex' i yere göğe sığdıramama durumundan kaynaklanıyor da olabilir. Hani kraldan çok kralcı olmaya da benziyor sanki. Ama sözkonusu olan başka bir marka olsaydı sanırım farklı olurdu.

Archezia ben de ciddiye almıyorum zaten. İlk iletiden beri eğlenerek cevap veriyorum. :D
Kullanıcı avatarı
tryc

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kogan ve 237 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners