TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Çirkin Saatler

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Çirkin Saatler

Mesaj 2fast4u » 20 Nis 2011, 17:36

butun rolex ler cırkındır demek cirkin saatler baslıgı ıcın oldukca ıddaalı bır soylem .... bu kadar hakkını yemeyelım en azından o markaya yuzbınlerce dolar akıtan adamlar kadınlar hatrına ....bısey pahalıysa guzelmıdır tartısmasına zaten gıremem ama konu mekanıkse evet en azından kalıtelıdır derım.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj asymptote » 20 Nis 2011, 17:57

Herkes zevkini ve beğenisini bir şekilde ifade ediyor. Estetik ve görsel tercihler bugünden yarına değişecek şeyler değil, ısrarcı bir tartışmanın içine girmek mantıksız bu yüzden. Birbirimizi ikna edemeyiz bu konuda, ikna etmemiz de gerekmiyor. Herkes sahip olduklarıyla mutluysa bir sorun yok :)
Madem konumuz çirkin saatler, satırlarıma çirkin bir saat resmi ekleyerek son vermek istiyorum :) Resimdeki saat yaklaşık 5000 dolarlık bir Tag, katılır mısınız bilmem ama çoook çirkin. Çirkinlik parayla değil ...
Resim
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 20 Nis 2011, 18:46

asymptote koymuş olduğun saat heralde forumda en uzun süre tartışılan ve alınmak istenen saat'ti ve 2-3 arkadaşımız da almıştı ben de açıkçası bütçem yeterli olsaydı kesin alacaktım

bence bu saat çook güzel bu da heralde güzelliğin ne kadar göreceli bir kavram olduğunu gösteriyor
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 20 Nis 2011, 18:59

evet herojd haklısın, sanırım bu güzellik kavramı biraz da saatten ne beklediğimizle alakalı. benim için birinci öncelik saatin okunabilirliği, bu yüzden kadranı karışık saatleri sevmiyorum. bu saatin kadranında örneğin sanki cihan harbi yaşanıyor, baktıkça beynim dönüyor :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj punk » 20 Nis 2011, 19:54

Şu Carrera Calibre 15'e çirkin dendiğini gördüm ya :o
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj sedir » 20 Nis 2011, 19:58

asymptote yazdı:...satırlarıma çirkin bir saat resmi ekleyerek son vermek istiyorum :) Resimdeki saat yaklaşık 5000 dolarlık bir Tag, katılır mısınız bilmem ama çoook çirkin.

Iıh. Katılmayız :D
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 20 Nis 2011, 22:44

Her zaman dedigim gibi dünyada iki cesit saat vardir Rolex ve digerleri bunun yaninda da iki tip insan cesidi vardir zevkli doganlar ve dogustan zevksiz olanlar....

Kimse üzerine alinipta bu mesaja cevap vermesin lütfen ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj tryc » 20 Nis 2011, 23:14

Vay be... Bukadar iş, güç arasında bu sitede gülerek zaman geçirebilmeme sevindim. Şaka maka bu zevk denilen şey gerçekten çok değişken birşey.
Ayrıca tasarım da ayrı bir yetenek. Yukarıdaki Carrera Calibre 15 örneğinde de gördüğümüz gibi kör göze parmak mantığında da güzel saatler tasarlayabiliyor insanlar. Kadran ne kadar dolu da olsa göze hitap etmeyi biliyorlar.

5.000 dolarlık güzeller güzeli TAG ve yüzbinlerce dolarlık vasat (tasarım olarak) Rolex(ler)...

Zevk. 8-)
Kullanıcı avatarı
tryc

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners