Nato uymuş tabiki ama (dost acı söyler (: )güzel bir deri kayış daha uygun bence bu klasik görünümlü saate. Diğer midoyo da natosunu giydirip göstersene bize İsmail. Maratac'ın turuncu şeritli zulusu da güzel durur onda.
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Frax, bence fena olmamış ama deri kayışın daha iyi olduğunu düşünenlerdenim. Eğer bulabilirsen süet dokulu siyah bir deri kayış bence mükemmel duracaktır.
Kayışı nereden ve ne kadar aldığını öğrenebilir miyiz? Ya da bu kayışın adının ne olarak geçtiğini? Zira bund kayışlar tamamen deri oluyorlar diye biliyorum ben.
Bu kayış da asıl sahibini bekleyenlerden ama şimdilik mako da. Kayış bund diye geçiyor aldığım yerde de. Benim anladığım, bund kayışların olayı altındaki pad. Taikonaut strap kayışın markası. Sitelerine de bir bak derim eğer bakmadıysan. Çok güzel natolar da vardı. Limited edition olduklarını farketmemiştim, ben alana kadar bittiler http://www.taikonaut-time.com/product-description.asp?ProdId=1511