Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
BatuhanKLC » 04 Ara 2020, 21:29
gencyazilimci yazdı:BatuhanKLC yazdı:Diver düşünürseniz Orient Mako 3 güzel fiyat performans ürünü bir bakabilirsin , Orient bambino v4 de klasik saat de iyi bir alternatif olabilir.
Daha düşük bütçede saat arıyorum konuyu güncelledim
Bambino v3 ler jomashop'ta 100 dolar civarı yurt dışına giden arkadaşın vb olursa iyi bir tercih olabilir. Türkiyeden alacaksan forumda 2. el seiko 5 ilanlarına bakabilirsin , uzunca süre keyifle kullanırsın. İlla 0 almak istiyorum ilk sahibi ben olayım diyorsan Lorus ya da pulsar markalarına bakabilirsin. Seikonun alt markaları bu markalar.
-

BatuhanKLC
-
thefiftytwo » 04 Ara 2020, 22:13
BatuhanKLC yazdı:gencyazilimci yazdı:BatuhanKLC yazdı:Diver düşünürseniz Orient Mako 3 güzel fiyat performans ürünü bir bakabilirsin , Orient bambino v4 de klasik saat de iyi bir alternatif olabilir.
Bambino v3 ler jomashop'ta 100 dolar civarı yurt dışına giden arkadaşın vb olursa iyi bir tercih olabilir. Türkiyeden alacaksan forumda 2. el seiko 5 ilanlarına bakabilirsin , uzunca süre keyifle kullanırsın. İlla 0 almak istiyorum ilk sahibi ben olayım diyorsan Lorus ya da pulsar markalarına bakabilirsin. Seikonun alt markaları bu markalar.
hocam 100dolarlık bir saati jomashoptan alsak tahmini ne kadara mal olur ?
-

thefiftytwo
-
BatuhanKLC » 04 Ara 2020, 22:34
thefiftytwo yazdı:BatuhanKLC yazdı:gencyazilimci yazdı:BatuhanKLC yazdı:Diver düşünürseniz Orient Mako 3 güzel fiyat performans ürünü bir bakabilirsin , Orient bambino v4 de klasik saat de iyi bir alternatif olabilir.
Çok bilgi sahibi değilim yurtdışında birine getirtmek daha uyguna gelir , vergi konusunda daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir.
-

BatuhanKLC
-
Mandos » 04 Ara 2020, 23:14
thefiftytwo yazdı:BatuhanKLC yazdı:gencyazilimci yazdı:BatuhanKLC yazdı:Diver düşünürseniz Orient Mako 3 güzel fiyat performans ürünü bir bakabilirsin , Orient bambino v4 de klasik saat de iyi bir alternatif olabilir.
100$’a 20$ vergi 35$ kargo eklenir. 155$’a kapıya gelir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Mandos
-
gencyazilimci » 04 Ara 2020, 23:34
BatuhanKLC yazdı:gencyazilimci yazdı:BatuhanKLC yazdı:Diver düşünürseniz Orient Mako 3 güzel fiyat performans ürünü bir bakabilirsin , Orient bambino v4 de klasik saat de iyi bir alternatif olabilir.
Yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim. Dediklerinizi dikkate alacağım. Wesse, Fossil,Guess markalarını da satmakta saatvesaat. Sizce alınır mı?
Dediğim model Wesse WWG401101SSA
-

gencyazilimci
-
raven » 04 Ara 2020, 23:38
Pulsar modellerine bakabilirsiniz. Bütçenize uygun ve çok şık modelleri var. Seiko üretimidir. Bende iki modeli var ve keyifle kullanıyorum.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
raven » 04 Ara 2020, 23:49
gencyazilimci yazdı:raven yazdı:Pulsar modellerine bakabilirsiniz. Bütçenize uygun ve çok şık modelleri var. Seiko üretimidir. Bende iki modeli var ve keyifle kullanıyorum.
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erke ... 303FX9/PD/ hocam bu nasıldır fiyatı uygun mudur almayı düşünüyorum
Lotus da Seiko üretimi fakat Pulsar daha iyidir. Sıralamayı Seiko - Pulsar - Lorus olarak düşünün.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, Kutadgu, tt59 ve 197 misafir