cihanmert yazdı:coolfire yazdı:eraslani yazdı:danGerfuLL yazdı:eraslani yazdı:Malzeme kalitesi hayli yükseltilmiş bir akıllı saat,yavaş yavaş geliyorlar,hepimize takacaklar [emoji14]

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sallayınca dönen rotor efekti ile müthiş olabilir. [emoji2] Çoğunluğu bilmiyorum ancak pilli saat taksam da arasıra bileğimi hızlı şekilde çeviriyorum, otomatik kullanma alışkanlığından olsa gerek. [emoji2]
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gercekten bir rotor eklentisiyle kendini şarj edebilen cihazlar da çıkacaktır eminim.Bu saat için 15 gün pil süresi var.
Kinetic ve solar teknolojisini birleştirirsek belki sarj süresini biraz uzatır ama yeterli olmaz sanırım.
Geçen ay ciddi ciddi kafama koyup almayı plânlamıştım. Gidip birebir inceledim gerçekten kaliteli güzel bir saat. Sonra arkama donup bakıp saat sayımın 10 a yaklaştığını farkedince biraz daha zaman vereyim dedim öyle arada kaynadı. Samsung gear kullanmıştım şarj konusu gerçekten bayattan bezdirmistiama bunun yoğun aktivitede konuşma vs. Kasınca ne kadar gideceğini merak ediyorum. Birde akıllı saatlerin bana gore eksi yani tıpkı telefon gibi bir süre sonra bir üst modeli çıkıyor özellik ve kullanış açısından elinizdeki saat çöp muamelesi görüyor. Mekanik saat candır. Bakalim ilerleyen süreçte belki yine değerlendirip tetik çekebilirim.
Güzel zamanlar göstermesi dileği ile
Cok teşekkür ederim,beni çeken bu saatte safir cam,titanyum ve seramik kullanılan kasa oldu.Pil suresini denemek için şarjı fulledim ve her seyi acik kullanıyorum.8-10 günü çıkaracak gibi görünüyor,samsung gear sport kullanmistim bundan önce, ona göre 3 kat daha iyi bu değerler.