Beğeniniz için çok teşekkürler. Travel clock ilk çıktığında zamanlamasını garip bulsam da "Aa ne hoş" demiştim, sonrasında fiyata bakıp şok olmuştum pek çoğu gibi [emoji28] Neyse ki timex'te böyle bir gariplik yapmadılar.Oguzhanm yazdı:Althor yazdı:Çok teşekkürler [emoji4]Reczebb yazdı:Süpermiş [emoji106]Althor yazdı:Timex Q
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten q reissue'ları çok beğeniyordum, bu Timex-Hodinkee özel versiyonunu da kaçırmak istemedim.
Hodinkee son zamanlarda travel clock vs. işlerle kendini maskara etse de bu saat ile çok iyi bir iş çıkarmış. Forumda da olmasınıa ayrıca sevindim.![]()
Friction bezel yerine diverlardaki gibi click bezel kullanımı ve ghost date pozisyonu olmaması adına no-date bir mekanizmaya geçmeleri saat üzerinde dizayn dışında da kafa yorduklarını gösteriyor. Dizayn açısından da kolların aksine, indislerin etrafını siyah kaplamadıkları için bazen görünürlükte sorun olabiliyor. Ancak bunu bir "dizayn hatası" olarak değil de bir "dizayn elementi" olarak görmeyi tercih ediyorum zira kadranı mümkün olduğunca sade tutup (day-date yokluğa da buna hizmet ediyor zaten) indis olarak çelik bezeli kullanmak amaçlanmış. Ilk izlenimlerim oldukça olumlu [emoji4]