Haha güzel tespitler. Bayiler vermiyorsa greydeki saatleri direk genel merkez mi dağıtıyor yanigörkemk yazdı:Bu durumda, Rolexin her saatten aynı miktarda yolladığını düşünelim, yani Datejust 36 yolladığı kadar Daytona çelik de yolluyor. Bu durumda bi bayiye senede 6 Daytona gelir, 6 Pepsi gelir. Ben size sorarım. Sizin Rolex bayiniz var. Senede 6 adet Daytona gelicek. Allahın her günü 10 dan fazla, kullanıcı olduğunu söyleyen, hatta o kadar saf duygulara sahip ki, bekleme listesi mi var? aaa hiç bilmiyordum diyen, durumdan haberdar değilmiş numarası çekmenin işe yarayacağını düşünen kişi geliyor ve sizden saat istiyor. Siz kime verirdiniz? Greyci esnafa mı? Çat kapı giren müşteriye mi? Yoksa geçmişi temiz, daimi müşterinize mi?
Read more: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.p ... z6c4Esu457
çat kapı giren müşteri , geçmişi temiz müsteri bilemiyorum ya böyle söyleyince hoş olmuyor sanki erken yaşlarda rolex almaya yetecek parası olmak en büyük kritermiş gibi oluyor. Adam 40 yaşında öyle bir saat alacak paraya sahip olursa ne yapacak şimdi vergisini ödemiş , suça bulaşmamış tertemiz vatan evladı geçmişi temiz değil çat kapı girmiş diye alamayacak mı ?
yada bu kadar geçmişi temiz daimi müsterilere verilen saatler neden sürekli grey markete düşüyor o zaman ? yapılan sayı hesabına göre gelen iki kermit mi yeni hulk mu neyse yeşil submarinerlardan biri şu anda sahibinden de satılıyor buna ne diyeceğiz peki en aranılan modeli geçmişi en temiz müşterilerine vermiş olmaları gerekmiyor muydu ?
budamı gol değil ? şimdi gidip bayiyi basıp nerde ulan benim submarinerım diyorum bak o derece

@eraslani bence de