TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Rolex Saatler İle İlgili Tüm Konuları Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj rolexcollector » 25 Eki 2020, 21:12

eyimen yazdı:Grey'e satma olayını bilemem ama bekleme listesinin yalan olduğu en azından Ankara için doğru. İki senedir bana ve benden daha fazla alışverişi olan arkadaşıma Daytona'yı geçtim, ne Batman ne Pepsi düşmedi. Düşmeyeceği de kesin :D
Sonuç şu olacak, insanlar markaya soğuyacak ve başka markalardan alış veriş yapacak.

Rolex bunu umursayacak mı?

Veya buna göre bir strateji verecek mi?

Zamanla göreceğiz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj eyimen » 25 Eki 2020, 21:28

rolexcollector yazdı:
eyimen yazdı:Grey'e satma olayını bilemem ama bekleme listesinin yalan olduğu en azından Ankara için doğru. İki senedir bana ve benden daha fazla alışverişi olan arkadaşıma Daytona'yı geçtim, ne Batman ne Pepsi düşmedi. Düşmeyeceği de kesin :D
Sonuç şu olacak, insanlar markaya soğuyacak ve başka markalardan alış veriş yapacak.

Zamanla göreceğiz.

Rolex umursar mı? Sanmıyorum :D Haklısınız, başka markalardan alışveriş yapıyoruz. Satın almak için değil yeni saatleri denemek için bile arayan soran yok Rolex'den :lol:
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj rolexcollector » 25 Eki 2020, 21:35

eyimen yazdı:
rolexcollector yazdı:

Zamanla göreceğiz.

Rolex umursar mı? Sanmıyorum :D Haklısınız, başka markalardan alışveriş yapıyoruz. Satın almak için değil yeni saatleri denemek için bile arayan soran yok Rolex'den [emoji38]
Ne denemek isterseniz memnuniyetle yardımcı olurum

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj eyimen » 25 Eki 2020, 21:42

rolexcollector yazdı:
eyimen yazdı:
rolexcollector yazdı:

Zamanla göreceğiz.

Rolex umursar mı? Sanmıyorum :D Haklısınız, başka markalardan alışveriş yapıyoruz. Satın almak için değil yeni saatleri denemek için bile arayan soran yok Rolex'den [emoji38]

Çok sağolun, çok da önemli değil zaten milimetresine kadar her türlü videosunu izledik, denemiş kadar olduk :D Ben AD'lere hak vermiyor değilim, eminim çok çok daha iyi müşterileri vardır. Onlara öncelik veriyorlardır ama grey market'a bu kadar saat nasıl düşüyor o da enterasan. Bu hype bir gün bittiğinde rahat rahat alırız.
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj Oguzhanm » 25 Eki 2020, 22:08

eyimen yazdı:
rolexcollector yazdı:
eyimen yazdı:
rolexcollector yazdı:

Zamanla göreceğiz.

Çok sağolun, çok da önemli değil zaten milimetresine kadar her türlü videosunu izledik, denemiş kadar olduk :D Ben AD'lere hak vermiyor değilim, eminim çok çok daha iyi müşterileri vardır. Onlara öncelik veriyorlardır ama grey market'a bu kadar saat nasıl düşüyor o da enterasan. Bu hype bir gün bittiğinde rahat rahat alırız.

Otomobilde de aynı durum var. Yetkili satıcıların elinde örnek olarak sıfır Seat Leon yok. Ama ne hikmetse galerilerde sıfır kilometre araç dolu. Yani bu galerilerde bulunan araçlar sıfır kilometre araçlar gökten düşmüyor. Aynı durum Rolex saatlerde neden olmasın?
Kullanıcı avatarı
Oguzhanm

Mesaj Ok7 » 25 Eki 2020, 22:19

Ben PP nautilusun ve AP jumbonun bu durumda olmalarının en çok VC overseas e yaradığını düşünüyorum.ayni segmentte en iyi alternatif o olduğu için satışları epey arttı zannedersem.Rolex te ise bu bekleme süreleri bence yine en çok Rolex e yariyordur.diger çelik,çelik altın modellerin satışları yükselmiştir büyük ihtimal.Rolex müşterisinin başka markaya yönelmesini zor görüyorum.

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ok7

Mesaj batikanak » 26 Eki 2020, 00:52

Şu saat bulamama muhabbeti, sonrasında üretilen komple teorileri hiç bitmedi, bitmeyecek.
Keşke şu greycilere satıyorlar diyen arkadaşlarımız büyük resme daha iyi bakabilse.

Şöyle belli başlı Rolex modellerini bi yazalım hızlıca.
Datejust 28
Datejust 31
Datejust 36
Datejust 41
Submariner
GMT
Milgauss
Explorer
Sky-Dweller
Daytona
Yachtmaster
Pearlmaster
Explorer
Oyster Perpetual
DayDate

15 tane model yazdım, bu modellerden bir kısmı çelik, çelik-altın, komple altın olarak 3 farklı çeşit olarak geliyor
Üstüne bir de sarı altın ve everose olarak 2 ye ayrılıyor.
Bu durumda 50 farklı saat var. Bu saatlerin de yarısının 15 değişik kombinasyonu var. Kadran farkı var, Jubilee veya Oyster Bilezik var, Taşlı bezel var, düz bezel var. Kısaca her saatten 1 adet gelse, 100 farklı saat çeşidi olur.

Her ay size 50-60 saatlik sevkiyat gelse, senede size geliyor 600-700 saat.

Bu durumda, Rolexin her saatten aynı miktarda yolladığını düşünelim, yani Datejust 36 yolladığı kadar Daytona çelik de yolluyor. Bu durumda bi bayiye senede 6 Daytona gelir, 6 Pepsi gelir. Ben size sorarım. Sizin Rolex bayiniz var. Senede 6 adet Daytona gelicek. Allahın her günü 10 dan fazla, kullanıcı olduğunu söyleyen, hatta o kadar saf duygulara sahip ki, bekleme listesi mi var? aaa hiç bilmiyordum diyen, durumdan haberdar değilmiş numarası çekmenin işe yarayacağını düşünen kişi geliyor ve sizden saat istiyor. Siz kime verirdiniz? Greyci esnafa mı? Çat kapı giren müşteriye mi? Yoksa geçmişi temiz, daimi müşterinize mi?

Bu arada bu seçeneklerden hangisine verirseniz verin, aynı parayı kazanıyorsunuz vereceğiniz saatten. Liste üstü verme şansınız yok
BATIKAN
Kullanıcı avatarı
batikanak

Mesaj eskiserkan » 26 Eki 2020, 01:18

Ben saati greyci esnafa verirdim ;)
Greyci esnafa liste ustu verme sansi var bu arada ne yazik ki.
Bu is dunyanin her yerinde suan ayni, bilen biliyor, bilmeyen arkadaslarda buradan aydinlanmis oluyor. Gonul isterdi ki daha fazla aydinlatalim ama yanlis anlamalar oluyor.
Beklemek isteyen listeye ismini yazarlarsa yazdirip beklesin, cok parasi olan Rolex , AP veya PP’nin “cok tutulan modellerinden” 100-150-200k euro kadar alip hangi markaya ne kadar asik oldugunu ispatlasin boylece istedigi saati liste fiyatindan alsin, bu islerle ugrasmayip vakit kaybetmek istemeyenler icin de adresler belli.
Kullanıcı avatarı
eskiserkan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rolex Crown Club

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: scarbo ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners