danGerfuLL yazdı:İyi akşamlar.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel saat

danGerfuLL yazdı:İyi akşamlar.
cihanmert yazdı:azizkaya yazdı:Günaydın.
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Samurayı savunmasız bırakmışsınız hocamŞaka bir yana Allah kolaylık versin. Her meslek kendi alanında zordur ancak sizin bu dönemdeki zorluğunuz ve risk olasılığınız çok fazla.
Birkaç gün önce aklınızda hangi saat var konusunda paylaşmıştınız ama bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. Güzel günlerde kullanın.Reczebb yazdı:Max bill'den günaydın...
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Aslinda bir haftadır almaya uğraşıyordum o yuzden kismet yazmıştım:) Benzer bir model edinmeye çalışırken "saatin kondisyonu anlamında hayal kırıklığı" yaşayınca iade vs süreç uzadı. Daha güzelleri sizin olsun.BoluluBatuhan yazdı:Birkaç gün önce aklınızda hangi saat var konusunda paylaşmıştınız ama bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. Güzel günlerde kullanın.Reczebb yazdı:Max bill'den günaydın...
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun.Reczebb yazdı:Teşekkür ederim. Aslinda bir haftadır almaya uğraşıyordum o yuzden kismet yazmıştım:) Benzer bir model edinmeye çalışırken "saatin kondisyonu anlamında hayal kırıklığı" yaşayınca iade vs süreç uzadı. Daha güzelleri sizin olsun.BoluluBatuhan yazdı:Birkaç gün önce aklınızda hangi saat var konusunda paylaşmıştınız ama bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. Güzel günlerde kullanın.Reczebb yazdı:Max bill'den günaydın...
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun, çok zarif-temiz bir tasarım. Bir ara ben de bu saatin chrono versiyonunu çok kafaya takmıştım [emoji28]Reczebb yazdı:Max bill'den günaydın...
Teşekkürler.mturann yazdı:danGerfuLL yazdı:İyi akşamlar.
Güzel saat [emoji106] [emoji106]
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 48 misafir
|