Ankthas cok gecmis olsun is konusunda, umarim bulursunuz yakin zamandaAnkthas yazdı:Tolga Hocam harika bir inceleme/karşılaştırma olmuş. Özellikle ilk kısımda kendimi buldum, hükümetimizin harika ekonomi ve ülke yönetimi sayesinde çıkamadık bu <1000 dolar batağından. Gelirimiz artsa dolar daha çok artıyor gene aşağıda kalıyoruz, en son dolar bazında iş hayatına başladığım paradan daha düşük maaş alıyordum şu an onu da alamıyorum işten çıkarıldım. Seiko'nun fiyatlama stratejisi konusunda da size sonuna kadar katılıyorum ben de en son 2017'de sıfır bir Seiko almışım, lütfen fiyata bakın:
Bir de şimdiki fiyatına bakın. Ne dolar ne enflasyon bu kadar artmadı 3 katına çıkmış resmen aynı saat:
https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/seiko-srpb41j-presage-otomatik-erkek-kol-saati-P220455832?gclid=Cj0KCQjwhZr1BRCLARIsALjRVQON8EAt4ypIDELYL0iSeD-RXR9hsSqbzWMzJzJ6qpSOn6E0mjfBZ04aAlRCEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Öte yandan Swatch grubu Türkiye'nin dinamiklerini görüyor, döviz kurundan ve dünya genelinden çok daha farklı fiyatlama yapıyor TL bazında. Hamilton ve Tissot'da çok öne çıkıyor bu fiyatlama çok güzel saatler gayet uygun fiyata sunulabiliyor.
Saate gelecek olursam, ilk tanıtıldığından beri radarımda olan çok beğendiğim bir model. Benzerlikler inkar edilememekle birlikte bana kesinlikle homage gibi gelmiyor. Benim için sadece iki ufak eksisi var: biri ortası polished olan bilezik, bence görüntüyü bozuyor keşke full brushed olsaymış diyorum, ya da 5 linkli olup içerdeki ince linkler polished olabilirmiş kasayla uyumlu olması adına. Diğer negatif de Tissot logosu. Ben vintage Tissot logosuna bayılıyorum, bu logoyu çok düz ve sıradan buluyorum. Eski logo çok karakterli ve yakışıklı bir logo bence, sadece heritage modellerde kullanıyor:
Tekrar hayırlı olsun saatiniz, forumdaki 80'ler sonu 90'lar başı doğan orta-direk tayfaya selamlar
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 359 misafir
|