TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Gentleman Powermatic 80 Silicium Kullanıcı İncelemesi

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot Gentleman Powermatic 80 Silicium Kullanıcı İncele

Mesaj hozburun » 27 Nis 2020, 08:54

Tolga :super: :champ: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj moy » 27 Nis 2020, 10:21

Süper inceleme elinize sağlık.Alınan ürün içe bu kadar çok sinince kullanmasıda ayrı keyifli oluyor.Güzel anlarınıza tanıklık etsin.
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj Oblomov » 27 Nis 2020, 10:33

Harika bir inceleme olmuş.. sağlıkla ve mutlulukla kullanmanız dileğiyle..
Kullanıcı avatarı
Oblomov

Mesaj vysaknc » 27 Nis 2020, 10:59

Güzel inceleme için teşekkür ve tebrik ederim..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hırs sebebi hasarettir..
Kullanıcı avatarı
vysaknc

Mesaj stroma25 » 27 Nis 2020, 12:03

şubat ortasında benimde nişan saati olarak mavi kadranlısına sahip olduğum saattir kendileri , hatta nişana yetişememe ihtimalinden bile korktugum üründü ama ısrarla bekledim abt saate bende burdan teşekkürlerimi ileteyim söyledikleri tarihte ürün elime ulaştırdılar. ben bu rakamlara bu kadar kaliteli ve kullanışlı bir saat alabileceğimi düşünmüyordum , sağlıklı zamanlar göstersin :thumbup:

Resim
Kullanıcı avatarı
stroma25

Mesaj mturann » 27 Nis 2020, 12:19

Güzel bir inceleme olmuş.
Keyifle okudum.
Ben de bu saati çok beğeniyorum.
Güle güle kullanın hayırlı olsun.
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj Ankthas » 27 Nis 2020, 12:46

Tolga Hocam harika bir inceleme/karşılaştırma olmuş. Özellikle ilk kısımda kendimi buldum, hükümetimizin harika ekonomi ve ülke yönetimi sayesinde çıkamadık bu <1000 dolar batağından. Gelirimiz artsa dolar daha çok artıyor gene aşağıda kalıyoruz, en son dolar bazında iş hayatına başladığım paradan daha düşük maaş alıyordum şu an onu da alamıyorum işten çıkarıldım. Seiko'nun fiyatlama stratejisi konusunda da size sonuna kadar katılıyorum ben de en son 2017'de sıfır bir Seiko almışım, lütfen fiyata bakın:

Resim

Bir de şimdiki fiyatına bakın. Ne dolar ne enflasyon bu kadar artmadı 3 katına çıkmış resmen aynı saat:

https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/seiko-srpb41j-presage-otomatik-erkek-kol-saati-P220455832?gclid=Cj0KCQjwhZr1BRCLARIsALjRVQON8EAt4ypIDELYL0iSeD-RXR9hsSqbzWMzJzJ6qpSOn6E0mjfBZ04aAlRCEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Öte yandan Swatch grubu Türkiye'nin dinamiklerini görüyor, döviz kurundan ve dünya genelinden çok daha farklı fiyatlama yapıyor TL bazında. Hamilton ve Tissot'da çok öne çıkıyor bu fiyatlama çok güzel saatler gayet uygun fiyata sunulabiliyor.

Saate gelecek olursam, ilk tanıtıldığından beri radarımda olan çok beğendiğim bir model. Benzerlikler inkar edilememekle birlikte bana kesinlikle homage gibi gelmiyor. Benim için sadece iki ufak eksisi var: biri ortası polished olan bilezik, bence görüntüyü bozuyor keşke full brushed olsaymış diyorum, ya da 5 linkli olup içerdeki ince linkler polished olabilirmiş kasayla uyumlu olması adına. Diğer negatif de Tissot logosu. Ben vintage Tissot logosuna bayılıyorum, bu logoyu çok düz ve sıradan buluyorum. Eski logo çok karakterli ve yakışıklı bir logo bence, sadece heritage modellerde kullanıyor:

Resim

Tekrar hayırlı olsun saatiniz, forumdaki 80'ler sonu 90'lar başı doğan orta-direk tayfaya selamlar :champ:
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj Tolgi06 » 27 Nis 2020, 14:09

Ankthas yazdı:Tolga Hocam harika bir inceleme/karşılaştırma olmuş. Özellikle ilk kısımda kendimi buldum, hükümetimizin harika ekonomi ve ülke yönetimi sayesinde çıkamadık bu <1000 dolar batağından. Gelirimiz artsa dolar daha çok artıyor gene aşağıda kalıyoruz, en son dolar bazında iş hayatına başladığım paradan daha düşük maaş alıyordum şu an onu da alamıyorum işten çıkarıldım. Seiko'nun fiyatlama stratejisi konusunda da size sonuna kadar katılıyorum ben de en son 2017'de sıfır bir Seiko almışım, lütfen fiyata bakın:

Resim

Bir de şimdiki fiyatına bakın. Ne dolar ne enflasyon bu kadar artmadı 3 katına çıkmış resmen aynı saat:

https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/seiko-srpb41j-presage-otomatik-erkek-kol-saati-P220455832?gclid=Cj0KCQjwhZr1BRCLARIsALjRVQON8EAt4ypIDELYL0iSeD-RXR9hsSqbzWMzJzJ6qpSOn6E0mjfBZ04aAlRCEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Öte yandan Swatch grubu Türkiye'nin dinamiklerini görüyor, döviz kurundan ve dünya genelinden çok daha farklı fiyatlama yapıyor TL bazında. Hamilton ve Tissot'da çok öne çıkıyor bu fiyatlama çok güzel saatler gayet uygun fiyata sunulabiliyor.

Saate gelecek olursam, ilk tanıtıldığından beri radarımda olan çok beğendiğim bir model. Benzerlikler inkar edilememekle birlikte bana kesinlikle homage gibi gelmiyor. Benim için sadece iki ufak eksisi var: biri ortası polished olan bilezik, bence görüntüyü bozuyor keşke full brushed olsaymış diyorum, ya da 5 linkli olup içerdeki ince linkler polished olabilirmiş kasayla uyumlu olması adına. Diğer negatif de Tissot logosu. Ben vintage Tissot logosuna bayılıyorum, bu logoyu çok düz ve sıradan buluyorum. Eski logo çok karakterli ve yakışıklı bir logo bence, sadece heritage modellerde kullanıyor:

Resim

Tekrar hayırlı olsun saatiniz, forumdaki 80'ler sonu 90'lar başı doğan orta-direk tayfaya selamlar :champ:
Ankthas cok gecmis olsun is konusunda, umarim bulursunuz yakin zamanda :( . Seikoda ben de ayni modeli sizle yakin fiyatlara almistim. Su an Seiko 5 alamiyoruz o rakamlara. Bakalim surec nereye evrilecek ama dolar bazinda ciddi dustu gelirimiz gercekten...

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 359 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners