ilkerhos57 yazdı:Seikonun beğendiğim diver'ları boyut konusunda tereddüte sokuyor beni. 40-42mm bandının üzerine pek çıkmak istemiyorum artık. Ailede çelik bilezikli bir saat kalmadığı için tercihim bir de o taraftan yana. Seiko bu konuda da zayıf biraz [emoji28]azizkaya yazdı:Bir seiko diver belki?ilkerhos57 yazdı:Sağ üstteki oris ödünç alındı, yaz gelmeden onun yerine bir mavi kadran lazım koleksiyona![]()
![]()
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Captain cook 42mm düşündüm uzunca bir süre ama yeni çıkan 37mm versiyon kafamı karıştırdı. Başka bir 42mm saattense farklı boyutta bir saat daha keyifli olabilir. Ama diverda da 37mm küçük kalabilir, şöyle 39-40 yapsalarmış harika olurdu [emoji23]
Öbür yandan tudor bb36 da düşünüyorum yine çelik bilezikli fakat onu da denk getirmek zor, rhodium bu versiyonu getirmiyormuş. Görmeden bir saate de retail fiyatını verip sipariş etmek istemem açıkçası. Bütçe olarak da zorlayıcı zaten [emoji28]
Forumda güzel bir nomos ahoi vardı ancak çok beğenmeme rağmen onun mavisi biraz fazla koyu kaçıyor benim aradığıma göre ve çelik bilezik eksikliğini gideremiyorum.
Kafalar karışık anlayacağınız [emoji23]
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumda şu an satışta olan sbdc053 mavi kadran, çelik bilezik, 42,5 mm çap.
Diver düşünülmüyorsa tissot silicium, longines conquest nispeten hesaplı seçenekler olarak düşünülür belki.
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi