TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan/SUV/Sport/Tuner/Vintage/Muscle

Mesaj Clk » 23 Mar 2011, 22:57

O'nu Gisela (Hatun) kullaniyor. Dün bana uygun bir Porsche 964 buldugundan bahsetti ama kilometre yüzünden emin degildi. Kimbilir belki 3. Porsche katilir aileye :)

Birde Golf'ten tanidigim yasli bir amcamiz var Werner. Onu ilk ziyaret ettigimde elime bir anahtar verdi ve bir kapi gösterdi git bak bakalim ne diyeceksin dedi. Iceride 1994 Model 911 vardi. (Halen ayni odanin icinde duruyor) Arac 23.000 Km'de :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Emre » 23 Mar 2011, 23:09

clk yazdı:O'nu Gisela (Hatun) kullaniyor. Dün bana uygun bir Porsche 964 buldugundan bahsetti ama kilometre yüzünden emin degildi. Kimbilir belki 3. Porsche katilir aileye :)

Birde Golf'ten tanidigim yasli bir amcamiz var Werner. Onu ilk ziyaret ettigimde elime bir anahtar verdi ve bir kapi gösterdi git bak bakalim ne diyeceksin dedi. Iceride 1994 Model 911 vardi. (Halen ayni odanin icinde duruyor) Arac 23.000 Km'de :)

"Bana uygun bi Porsche" ve "3. Porsche" deyince dedim bu nasi sevgiymis, heralde clk nazardan sakladi diger ikisini piyasaya cikarmadi bugune kadar :D

1994 Porsche 911 ve su Alfa Romeo bitirir diyorum olayi! Farlar ve Spoiler ile muhtesem arabalar cikti o seneler. 28.000 km'de tutmak da ayri bi sabir gerektirir :) Benim garaja koyacaksin, surer keyfimi alirim, tam da "bu da guzel bi gundu" deyip eve girerken garaja dogru geri donerim heralde :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Bond » 23 Mar 2011, 23:17

Alfa Romeo Spider birinci jenerasyon 66-69 arası üretilen Duetto sanırım. Çok tatlı araç :thumbup: Sonrakilerin çizgisi biraz bozuldu ama bu super duruyor. Teşekkürler ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Emre » 23 Mar 2011, 23:23

Ben hala 94 Porsche'da kaldim, Carrera da Turbo da muthisti :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Clk » 23 Mar 2011, 23:32

Resim

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Emre » 23 Mar 2011, 23:53

Spoiler muhtesem clk. Kilometre oteden fark edebiliyosun bu seriyi.

Ne zaman ki Porsche su farlardaki kimligini yitirdi, iste o zaman ust sinif spor otomobillerden ayrilip siradanlasmaya basladi. Ve derken Cayenne piyasaya cikti. Gitti gidiyor derken de Panamera geldi noktayi koydu. Eski "en hizli" hedefleri artik yerini en cok kisiden para koparmaya calismaya birakti.

Resim
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj 2fast4u » 24 Mar 2011, 11:01

Resim
911 i sevmıyorum .bana gore cok hareketli (2s için gecerlı kı gercek 911 odur )ozellıkle Turkıye yolları ıcın konusursak arkadan motorlu bu 320 hp lık bu zevk makınası bızım asfaltta zor tutunur cınsten .her sollamada kontra ıle aracı once 2 cızgı arasında durmasını saglamak sonra ılerlemek mumkun fakat ara hızlanmaları trafıkte aralarda serı kullanılabılme ozellıgı alcak yapısı surucuye gokart uzerındeymıs hıssı verıyor benım gibi 1.90 lar ıcın ıse rahat bır surus pozısyonu saglamıyor.Ama gıdıyor mu gıdıyor keyıflı mı keyıflı yuksek suratlerde emnıyetlı mı guven vermıyor:( ben onumde genıs bır dashboard tamamlayan bır on kaput arkamda heybetlı bır kaporta ısterım.:))kalıtesız bır fotoyla suslemek ıstedım gecen sene pendık marına otopark:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 24 Mar 2011, 11:08

Resim
bırde boxster dıye bır model var 250 hp sanırım ılk cıktıgında kullanma sansım olmustu.Bence james dean yasasaydı fırmayı mahkemeye verırdı.Her tarafından arıza akan bu roadster atalarına hıc cekmemıs sankı gaz pedalının altında takoz var .Bu fotoyu sahılde yururken cekmıstım sahıbı ne durumda bılemıyorum
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners