Fatih28 yazdı:
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eski komşum gayet güzel bir tercih olmuş.
Güle güle güzel günlerde kullan.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih28 yazdı:
Ankthas yazdı:Çok iyi tercih hayırlı olsun, bizim bileklere en çok 36mm saatler yakışıyor
Cotton yazdı:Hayırlı olsun.
drcca yazdı:Hayırlı olsun, güle güle kullanın
Teşekkür ederim [emoji1374]
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyimen yazdı:Fatih28 yazdı:Güzel dileklerde bulunan tüm forumdaşlara ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Her şey 2 günde şekillenip neticeye vardı. Hala ben bile anlamış değilim lakin, gerçekten böyle bir saate sahip olabildiğim için çok mutluyum. Şöyle bir düşünüyorum da 50 mm saatlerden 36 mm’e zamanla, öğrendikçe birazda yaş geçtikçe sanırım zevkler ve renklerde değişiyor.
Neyse her şeye rağmen daha yolun başındayız. Kim bilir daha neler öğreneceğiz ve göreceğiz....
Tamamına katılıyorum
copycat yazdı:Fatih28 yazdı:
Eski komşum gayet güzel bir tercih olmuş.
Güle güle günlerde kullan
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gkhnbaggio yazdı:Harika, güzel günlerde kullan Fatih hocam
sieger yazdı:Ankthas yazdı:Çok iyi tercih hayırlı olsun, bizim bileklere en çok 36mm saatler yakışıyor
yalniz Deniz baskan, ben bu ara bu saati cok aradim, denk getiremedim guzel temiz. Nasi guzelmis ya! uf
sieger yazdı:Ankthas yazdı:Çok iyi tercih hayırlı olsun, bizim bileklere en çok 36mm saatler yakışıyor
yalniz Deniz baskan, ben bu ara bu saati cok aradim, denk getiremedim guzel temiz. Nasi guzelmis ya! uf
Insert acıların çocuğu ost here. Bende aynısının citizeni varAnkthas yazdı:sieger yazdı:Ankthas yazdı:Çok iyi tercih hayırlı olsun, bizim bileklere en çok 36mm saatler yakışıyor
Arayan buluyo kardeşim biz de arıyoruz ama sadece googleda resimlerine bakmak için, paramız ona yetiyodi mi @debra
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 33 misafir
|