Bu 3 model arasında kesinlikle hamilton derim. Fiyatından çok daha fazlasi khaki field. [emoji1303]
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xhantos yazdı:Ankthas yazdı:Evet hem tek saat olacaksa çelik bilezik daha kullanışlı olur, ayrıca hem spor hem şık giyim için de ideal. Sarb035'e de bakabilirsiniz renk alternatifi için, özellikleri 33le aynıdır.
An itibarıyla SARB035i TRye satan yok (Amazon Japonya'da), o nedenle ve zaten koyu renk kadranlı saat düşünüldüğü için SARB033 dedim. Yoksa elbette 35 de çok güzel.
Xhantos yazdı:Ben Amazon Japonya'dan Seiko SARB033 öneririm, çapı küçük, şıklığı ile albenisi büyük bir saat.
Vergisi kargosu dahil yaklaşık 2575 liraya (bütçeyi çok az aşıyor), en geç 2 haftaya kapınızda.
Mandos yazdı:Xhantos yazdı:Ben Amazon Japonya'dan Seiko SARB033 öneririm, çapı küçük, şıklığı ile albenisi büyük bir saat.
Vergisi kargosu dahil yaklaşık 2575 liraya (bütçeyi çok az aşıyor), en geç 2 haftaya kapınızda.
Fiyat 2700 TL. Bazen çok ciddi indirim oluyor ama ben TR'ye gönderimini görmedim onların.
Xhantos yazdı:Mandos yazdı:Xhantos yazdı:Ben Amazon Japonya'dan Seiko SARB033 öneririm, çapı küçük, şıklığı ile albenisi büyük bir saat.
Fiyat 2700 TL. Bazen çok ciddi indirim oluyor ama ben TR'ye gönderimini görmedim onların.
Kredi kartıyla ödemede yüzde 5 indirim var, o nedenle (herşey dahil) yaklaşık 450 dolara geliyor. Yoksa 35 800 yenlik (yüzde 8 satış vergisi dahil) efsane indirim yeni bitti ama TRye göndermiyorlardı işte.
ABD Amazon da bir seçenek tabi.
Ankthas yazdı:Amazon gönderiyor SARB035
Ankthas yazdı:Bu arada yeni bir presage modeli çıkarttı Seiko, JDM only, baya hoş görünüyor özellikle kadran ve indeksler harika, tek falsosu 4r mekanizma var. Acaba Aydın saat getirtir mi? Daha önce başka JDM modelleri getirtmişlerdi:
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 82 misafir
|