Tapatalk içinde normal, ama yeni güncelleme ile orijinal resmi kaydetme özelliği geldi..Shams yazdı:Sizde normal mi görünüyor fotoğraflar acaba?
Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk içinde normal, ama yeni güncelleme ile orijinal resmi kaydetme özelliği geldi..Shams yazdı:Sizde normal mi görünüyor fotoğraflar acaba?
Aylık 1TL'ye kullanıyorum ben, fiyatta bir yanlışlık var sanırım...ozgtegin yazdı:Vay be geçen sene ömür boyu vip almıştım 50 küsür TL ye. Şimdi haftalık, aylık mı olmuş? Süresiz ne oldu acaba!Fatih28 yazdı:Shams yazdı:Bahaneyle bir soru sorayım. Tapatalk resim yüklediğimde kalite çok düşüyor. Bunun ayarı var mı acaba?
Son gelen güncelleme ile birlikte kaliteli bir resim yüklemeniz için Tapatalk’a premium üye olup aylık 6,5 tl yada yıllık 32 tl gibi bir ücret ödemeniz gerekiyormuş. 1 aylıkta ücretsiz deneme var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir de tapatalk pro var... [emoji848]
Evet, ben de aylık 1 TL'den üye oldum. Ya da öyle olduğumu sanıyorum:)Maradona yazdı:Aylık 1TL'ye kullanıyorum ben, fiyatta bir yanlışlık var sanırım...ozgtegin yazdı:Vay be geçen sene ömür boyu vip almıştım 50 küsür TL ye. Şimdi haftalık, aylık mı olmuş? Süresiz ne oldu acaba!Fatih28 yazdı:Shams yazdı:Bahaneyle bir soru sorayım. Tapatalk resim yüklediğimde kalite çok düşüyor. Bunun ayarı var mı acaba?
Son gelen güncelleme ile birlikte kaliteli bir resim yüklemeniz için Tapatalk’a premium üye olup aylık 6,5 tl yada yıllık 32 tl gibi bir ücret ödemeniz gerekiyormuş. 1 aylıkta ücretsiz deneme var
Maradona yazdı:Aylık 1TL'ye kullanıyorum ben, fiyatta bir yanlışlık var sanırım...ozgtegin yazdı:Vay be geçen sene ömür boyu vip almıştım 50 küsür TL ye. Şimdi haftalık, aylık mı olmuş? Süresiz ne oldu acaba!Fatih28 yazdı:Shams yazdı:Bahaneyle bir soru sorayım. Tapatalk resim yüklediğimde kalite çok düşüyor. Bunun ayarı var mı acaba?
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: scarbo ve 153 misafir
|