mlm yazdı:İyi akşamlar,
Güzel saat güzel kare.
mlm yazdı:İyi akşamlar,
Bu kadran yeni seridendi sanırım, nasıl buldunuz genel olarak saati ? Bu fiyata Tr de de güzel saatler alınabiliyor. Değer mi acaba almaya, bende başka bir modelini gözüme kestirmiştim bi ara sonra cesaret edemedimEnderE yazdı:.
Mandos yazdı:
doğrudur bu yeni bir model. Çok derin yorum yapacak kadar kullanamadım ama rahat bir saat olduğunu söyleyebilirim. Fiyat gümrük dahil 1400 tl (250 usd iskonto hariç ) gibi bir rakama geliyorilkayacil yazdı:Bu kadran yeni seridendi sanırım, nasıl buldunuz genel olarak saati ? Bu fiyata Tr de de güzel saatler alınabiliyor. Değer mi acaba almaya, bende başka bir modelini gözüme kestirmiştim bi ara sonra cesaret edemedimEnderE yazdı:.![]()
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullandıkça ayrıntıları bekliyoruz o halde, hayırlı olsunEnderE yazdı:doğrudur bu yeni bir model. Çok derin yorum yapacak kadar kullanamadım ama rahat bir saat olduğunu söyleyebilirim. Fiyat gümrük dahil 1400 tl (250 usd iskonto hariç ) gibi bir rakama geliyorilkayacil yazdı:Bu kadran yeni seridendi sanırım, nasıl buldunuz genel olarak saati ? Bu fiyata Tr de de güzel saatler alınabiliyor. Değer mi acaba almaya, bende başka bir modelini gözüme kestirmiştim bi ara sonra cesaret edemedimEnderE yazdı:.![]()
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fotograf ayri, saat ayri efsane. [emoji1305]mlm yazdı:İyi akşamlar,
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 28 misafir
|