Maradona yazdı:Bebeğin gece nöbeti esnasında canım sıkıldı, birkaç fotoğraf da ben atayım istedim... Benim ve eşimin saat/kayış aileleri... [emoji56]
Edit: Bunlara ek olarak kargosu beklenen bir SKX009J ve bir de burada paylaşımı yasak olan Panerai homage bulunmakta... [emoji56]
sieger yazdı:Sorum hataliysa affola, homage saatler yasak mi? Onlar sahte saat olarak mi geciyor o yuzden mi acaba? Maradona demis ya, ondan soruyorum.
Maradona yazdı:Bebeğin gece nöbeti esnasında canım sıkıldı, birkaç fotoğraf da ben atayım istedim... Benim ve eşimin saat/kayış aileleri... [emoji56]
Edit: Bunlara ek olarak kargosu beklenen bir SKX009J ve bir de burada paylaşımı yasak olan Panerai homage bulunmakta... [emoji56]
Marina Militare markalı Panerai homage saatler isim hakkı nedeniyle ciddi forumlarda yasaklı... Yani genelgeçer bir homage sıkıntısı yok, bendeki saatin özelinde bir sorun bu... [emoji6]sieger yazdı:Sorum hataliysa affola, homage saatler yasak mi? Onlar sahte saat olarak mi geciyor o yuzden mi acaba? Maradona demis ya, ondan soruyorum.
Otosansurde nirvanaMaradona yazdı:Marina Militare markalı Panerai homage saatler isim hakkı nedeniyle ciddi forumlarda yasaklı... Yani genelgeçer bir homage sıkıntısı yok, bendeki saatin özelinde bir sorun bu... [emoji6]sieger yazdı:Sorum hataliysa affola, homage saatler yasak mi? Onlar sahte saat olarak mi geciyor o yuzden mi acaba? Maradona demis ya, ondan soruyorum.
İyi dilekleriniz için de kocaman teşekkürler arkadaşlar... [emoji257][emoji120][emoji64]
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], onur226, timeluxury ve 24 misafir
|