Maradona yazdı:Bebeğin gece nöbeti esnasında canım sıkıldı, birkaç fotoğraf da ben atayım istedim... Benim ve eşimin saat/kayış aileleri... [emoji56]
Edit: Bunlara ek olarak kargosu beklenen bir SKX009J ve bir de burada paylaşımı yasak olan Panerai homage bulunmakta... [emoji56]
Maradona yazdı:Bebeğin gece nöbeti esnasında canım sıkıldı, birkaç fotoğraf da ben atayım istedim... Benim ve eşimin saat/kayış aileleri... [emoji56]
Edit: Bunlara ek olarak kargosu beklenen bir SKX009J ve bir de burada paylaşımı yasak olan Panerai homage bulunmakta... [emoji56]
Üstadım yalnız Ancon üzerindeki kayış ve toka ile kendi tarzında o kadar iyi duruyor ki, saat markalarını bilmeyen biri bu fotoğrafı görse, görseldeki en pahalı saatlerden biri sanabilirmiş.Ahmetrefik yazdı:afl yazdı:CB TSF editionlar misafirlikte, quartzlar kutuda, geri kalan mekanikler burada.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muazzam![]()
burda benim açımdan en önemli ve değerli olan ki diğer arkadaşlar da katılırlar Ancon ile Lang&Heyne'nin , Orient ile PP'nin aynı ailede olması, bileğe takılması, keyifle kullanılmasıdır.Sanırım içimizde bunu en iyi Kerem yapıyor [emoji106]
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], tt59 ve 23 misafir
|