Ne kadar tartışma yaratma meraklısı var...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aaa sayılmaz sn CruciatusCruciatus yazdı:afl yazdı:Olmaz mı:) Hem de en iyisi vareraslani yazdı:Kadraninda iv seklinde indeks olan bir model dusundum ama bulamadim yalniz,var mi hatirlayan boyle bir kol saati?
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalnız burda hile var..
İndekste 6 yok diye 4’ü gönlünce IV yapmış sayın voultainen [emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
afl yazdı:Aaa sayılmaz sn CruciatusCruciatus yazdı:afl yazdı:Olmaz mı:) Hem de en iyisi vareraslani yazdı:Kadraninda iv seklinde indeks olan bir model dusundum ama bulamadim yalniz,var mi hatirlayan boyle bir kol saati?
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalnız burda hile var..
İndekste 6 yok diye 4’ü gönlünce IV yapmış sayın voultainen [emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiSn Eraslani'nin mesajında 6 ile ilgili kısıtlama yok.
Aslında duvar saatlerinde bazen IV görülse de kol saatlerinde hele de ana akım markalarda görmek neredeyse mümkün değil. Bunun ana sebebi de görsel denge sağlamak ve okunabilirliği kolay kılmak.
Görsel dengeden kasıt ise aşağıdaki resimde görüleceği gibi y ekseninden simetride eşit sayıda karakter kullanabilmek.
Gönderdiğiniz kişi mesajınızı okudugunda gönderilen mesajlar kutusuna düşüyor..batikanak yazdı:Arkadaşlar, bana özel mesaj atanlara cevap yazıyorum, mesajınız başarıyla gönderildi diyor ancak yazdıklarım "Giden Mesajlar" kısmında kalıyor, "Gönderilen Mesajlar" da gözükmüyor?
Başlık ile alakasız oldu ama, sebebini bilen var mı acaba?
moy yazdı:Bu ara kim kime saplasam diye geziyor forumda herkez çok gergin
Forumca toplaşıp masajamı gitsek![]()
![]()
![]()
Son olarak bunu bırakıp kaçayım
+1sieger yazdı:moy yazdı:Bu ara kim kime saplasam diye geziyor forumda herkez çok gergin
Forumca toplaşıp masajamı gitsek [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Son olarak bunu bırakıp kaçayım
abi bu iyiydi ahahhahaha!![]()
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir
|