SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Efendim fotoğraftan çıkamıyorum, mest olmamak elde değil. Birikiminize yakışır saatler. Iyi günlerde kullanmanız dileğiyle her birini.afl yazdı:CB TSF editionlar misafirlikte, quartzlar kutuda, geri kalan mekanikler burada.
Çok teşekkür ederim nazik sözlerinize.ilkerhos57 yazdı:Efendim fotoğraftan çıkamıyorum, mest olmamak elde değil. Birikiminize yakışır saatler. Iyi günlerde kullanmanız dileğiyle her birini.afl yazdı:CB TSF editionlar misafirlikte, quartzlar kutuda, geri kalan mekanikler burada.
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
afl yazdı:CB TSF editionlar misafirlikte, quartzlar kutuda, geri kalan mekanikler burada.
afl yazdı:CB TSF editionlar misafirlikte, quartzlar kutuda, geri kalan mekanikler burada.
Teşekkür ederim. Sanırım kullanım Datograph, nautilus, batman, patek 5146 diye gider. Beğeni ise Datograph, Lang & Heyne, PP5146 ilk üç olur.zodiac yazdı:YorumsuzEn çok bilek görme sıralamanız ve beğeni sıralamanız nasıl olur
Teşekkürler. Daha küçükler ama bir ışık gördüm.moy yazdı:afl yazdı:CB TSF editionlar misafirlikte, quartzlar kutuda, geri kalan mekanikler burada.
Çok çok güzel saatler hepsini iyi günlerde kullanın.Çocuklarınız saatlere meraklı olurlarsa cidden çok şanslılar
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 101 misafir
|