Ground yazdı:Nazım süperler
Diğer denemeler;
Yeşil kadran
Mavi kadran
Pepsi
Padi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gözlerim kanadı Pepsisi Padisi yeşil Presage.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ground yazdı:Nazım süperler
Diğer denemeler;
Yeşil kadran
Mavi kadran
Pepsi
Padi
Ground yazdı:
Sumo Hulk
Yeni mekanizma ile 6R35
Abt saat suadiye de denedim 72saat rezerveli
Yeşil daha bi outdoor duruyor sanki ama sarı daha havalı bence. Muhtemelen yeşil olurdu tercihim ama zor seçim [emoji3]eraslani yazdı:G-shock ga 2000.. Karbon kasa,oldukça hafif ve dayanıklı.. Fiyatı uygun göründü bana.Kutusunda toplam 3 adet farklı kayışla gelen bir versiyonu da mevcutmus ama göremedim.
Sarı mı? Haki yeşil mi?
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zgrzr yazdı:Panora AVM'de gezerken şu model gözüme çarptı. Kağıt üzerinde hiç beğeneceğim bir şey değildi rose gold filan ama vitrinde çok hoşuma gitti, bir bakmak incelemek istiyorum.
Ancak İstinye Park'ta hem bütçeme uygun, hem de forumda çok övüldüğü için bir göz atmak istediğim Oris'leri sorduğum saat mağazası "yalnız o saatler size göre çok pahalı" diyerek direk kapıdan çevirdiği için bu modele Ağustos ayında çıkacağım ABD ya da Almanya seyahatında göz atacağım. Tipim Oris sahibi olmak için bile uygun değilken Rolex mağazasına girmeye tenezzül etmemek lazımHa, Rolex için şimdilik bir bütçem yok ancak yine de insan bir merak ediyor, 37 ya da 40mm mi daha güzel duracak diye.
Sarı ve yeşil için aynı şeyleri düşünmüşüz..Mavi,kırmızı,siyah ve daha outdoor duran bir başka yeşil daha var [emoji38] Zor gerçekten.. 3 kayışlı saati görmeden almam ama.ilkayacil yazdı:Yeşil daha bi outdoor duruyor sanki ama sarı daha havalı bence. Muhtemelen yeşil olurdu tercihim ama zor seçim [emoji3]eraslani yazdı:G-shock ga 2000.. Karbon kasa,oldukça hafif ve dayanıklı.. Fiyatı uygun göründü bana.Kutusunda toplam 3 adet farklı kayışla gelen bir versiyonu da mevcutmus ama göremedim.
Sarı mı? Haki yeşil mi?
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoş bir modelmiş gerçekten, fiyatınada baktım uygun geldi banada, bu aralar dağda bayırda kullanmak için g-shock bakıyorum ama bunun çapı 47mm miş direk eledim [emoji3] Bana en uygun Dw5600 serisi olcak sanırım, forumda da çok arttı sayısı [emoji51]eraslani yazdı:Sarı ve yeşil için aynı şeyleri düşünmüşüz..Mavi,kırmızı,siyah ve daha outdoor duran bir başka yeşil daha var [emoji38] Zor gerçekten.. 3 kayışlı saati görmeden almam ama.ilkayacil yazdı:Yeşil daha bi outdoor duruyor sanki ama sarı daha havalı bence. Muhtemelen yeşil olurdu tercihim ama zor seçim [emoji3]eraslani yazdı:G-shock ga 2000.. Karbon kasa,oldukça hafif ve dayanıklı.. Fiyatı uygun göründü bana.Kutusunda toplam 3 adet farklı kayışla gelen bir versiyonu da mevcutmus ama göremedim.
Sarı mı? Haki yeşil mi?
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
|