TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Rolex Saatler İle İlgili Tüm Konuları Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj Serkanasn » 29 Tem 2019, 11:01

[/quote]Tayfa kimmiş beyefendi? Tanımadığınız etmediğiniz kişilerle üslup gerçekten korkutucu hal almaya başladı. Yani burada bazen trollük de yaparız, gırgırına laf da çakarız hatta ve hatta laf da yeriz ama bu tarz ifadeler hoş durmuyor, biraz forum ahalisi olarak farkındalık yaratalım. Siz de bu dili kullanmazsanız memnun olurum. Kolay gelsin.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk[/quote]

Keşke üstünüze alınmasaydınız neyse sağlık olsun.
Kullanıcı avatarı
Serkanasn

Mesaj Serkanasn » 29 Tem 2019, 11:02

batikanak yazdı:Öncelikle Rolex resim post etme başlığını mahvettik. Bu yaptığımız muhabbet bence birbirini daha iyi anlayabilen insanlar arasında yapılmalı, forum ortamında sadece yazı post edilebildiği için kimse kimsenin duygularını doğru anlayamıyor bu da yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebiliyor.

Bence bu konuyu burada kapatalım, herkes almak istediği mesajı almıştır. Burdaki tek amaç "ben gittim neden alamadım, aslında kasasında 2 tane var" sorusunun cevabı idi. Eğer muhabbeti devam ettirelim, bu üstünde yazılması gereken bir konu deniyorsa da o zaman Mod lar lütfen mesajları sohbet kısmında başka bir yere taşısın. Bu modelleri ne alan, ne de almakla ilgisi olmayan, bu başlığa sadece fotoğraf bakmak isteyen arkadaşların da hakkını yememiş olalım...

Haklısınız nezaketiniz için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Serkanasn

Mesaj cbmad » 29 Tem 2019, 11:17

yahu adam ne güzel yazmış naiflikten mütevazılıktan kıvrım kıvrım kıvrılıyor, bunlar dahi forumda yanlış anlaşılıyor çok garip. böyle bilgi birikimine sahip kişilerin, bilgiyi şahsi düşünceleri ile karıştırmadan aktaran, manipüle etmeden kendi fikrini açıklaybilen, karşıdakini kırmadan özenle yazmaya gayret edenlerin olmadığı forumda yazar olmanın gibi okuyucu olmanın da faydası yok sanıyorum.. rolex ile veya konuşan sahıslarla hiç bir yakınlığım ve tanışıklığım olmadığı ve olmayacağı için mi bana çok garip geldi bilmiyorum ben çok yadırgadım doğrusu.. gece 3 4 gibi okudum mertye.nin hayalkırıklığını düşününce ben utandım, geçmiş olsun diyorum.
Kullanıcı avatarı
cbmad

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj Ground » 29 Tem 2019, 11:53

cbmad yazdı:yahu adam ne güzel yazmış naiflikten mütevazılıktan kıvrım kıvrım kıvrılıyor, bunlar dahi forumda yanlış anlaşılıyor çok garip. böyle bilgi birikimine sahip kişilerin, bilgiyi şahsi düşünceleri ile karıştırmadan aktaran, manipüle etmeden kendi fikrini açıklaybilen, karşıdakini kırmadan özenle yazmaya gayret edenlerin olmadığı forumda yazar olmanın gibi okuyucu olmanın da faydası yok sanıyorum.. rolex ile veya konuşan sahıslarla hiç bir yakınlığım ve tanışıklığım olmadığı ve olmayacağı için mi bana çok garip geldi bilmiyorum ben çok yadırgadım doğrusu.. gece 3 4 gibi okudum mertye.nin hayalkırıklığını düşününce ben utandım, geçmiş olsun diyorum.

Aklımdan geçenleri yazdınız.

Sonra düşündüm ne rolex miş be dedim. Alamayan kızgın alan kızgın :)

Benim de takıldığım nokta bu rolex sevdasının, forumdan birilerinin , haberi olmadan Nazım ın ismini kullanarak yapılan hareketi oldu. Bu sahip olma dürtüsü öyle yanıcı ki önüne ne gelirse yakıp yıkmaya ya da yalan söylemeyi mübah görüyor.

Rolex markası - Butik ilişkileri konusunda batinak ve mertye çok güzel açıklamalarda bulundular.

Yakın zaman da tr butiklerin birinden no-date sahibi oldum. Direk kendim sorsam belki ulaşamayacaktım bilemiyorum. Arkadaş meclisinde otururken sohbet sırasında karar verdik , şubeye sorduk bir sonraki gün ödeme ile kargoya vermeleri hızlı oldu.

Kendim tasarlasaydım bu hareketi 2-3 aydan aşağıya yapmam zor olabilirdi.

Bu kadar kolay alabildim çok beğendiğim bir saati. Fakat bu kadar kolay alabiliyorken farklı saatler de aklımdan geçti tabi. Arkadaşlarla sordurduğumda bir daytona için en az 3-4 sene bekleme süresi olabileceği söylendi.

Bunu neden anlatıyorum, bazen denk gelse de arada tanıdık olsa da her şeyi her istediğiniz zaman elde edemezsiniz.

Aynı mevzuları yazmaya gerek yok ama özellikle bir saatin değerlenmesi arz ın hırçınlığıyla orantılı.

Bir de yumurta tavuk ilişkisi var kimsenin dillendirmediği :)

Rolex güzel taktikle kendi marka ve modellerini değerli hale getiriyor. Ona ulaşmak isteyip te alamayanlar kızıyor. Sanırım değerli olmasa , herkes in her an ulaşabildiği bir hale gelse o kişiler aynı saate bu sefer ulaşmak istemeyecek..

Kimlere rolex verilmesi konusu objektif bakıştan uzak olacağı için tartışmanın hiç anlamı yok aslında. Mesela ben tüm çelik rolexleri almanın kendi hakkım olduğunu düşünebilirim. (Düşünüyorum ama o kadar param yok ahaha)

Alma gücüm var alamıyorum bu da beni sinir ediyor diye düşünenler de var mıdır vardır. Bu da güzel bir felsefi düşünceye yöneltebilir insanı her şeyi para ile satın alamazsınız [emoji1787]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ground

Mesaj khef » 29 Tem 2019, 12:07

Dogo neredesin? Mutlaka konu hakkında söyleyeceğin çok önemli hususlar vardır. :thumbup:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj moy » 29 Tem 2019, 13:04

Bir arkadaşım bu sabah bir Rolex bayini arıyor istediği saati ve kombinasyonu soruyor,bayi ellerinde olmadığını söylüyor arkadaşımda elinizde benzer kombinasyonda ne ürünler var içime sinerse onuda tercih ederim diyor bayinin cevabı telefonda bigi vermeyiz gelin burda bakın diyor.Arkadaşımda dalgamı geçiyorsunuz Beylikdüzü'de İstanbul,Tuzla'da İstanbul diyor.Bayiden o zaman siz hangi yakadaysanız orayı arayın cevabını alınca arkadaşımın söylediklerini sizin hayal gücünüze bırakıyorum :lol: :lol: :lol:

Biz bu şekilde ürünlerin peşine can hıraş düştükte bayilerinde totoları kalkmış greycilerin banka hesapları dolmuş oluyor. Altı üstü saat, birbirimizi kırmaya, tartışmaya hiç gerek yok.Bırakın kim nerden nasıl almış bayi kime vermiş nasıl vermiş.
Sorduğunuz saate bayi yok mu dedi tamam al altını .... tımarını diyin gitsin.
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj Mandos » 29 Tem 2019, 13:11

moy yazdı:Bir arkadaşım bu sabah bir Rolex bayini arıyor istediği saati ve kombinasyonu soruyor,bayi ellerinde olmadığını söylüyor arkadaşımda elinizde benzer kombinasyonda ne ürünler var içime sinerse onuda tercih ederim diyor bayinin cevabı telefonda bigi vermeyiz gelin burda bakın diyor.Arkadaşımda dalgamı geçiyorsunuz Beylikdüzü'de İstanbul,Tuzla'da İstanbul diyor.Bayiden o zaman siz hangi yakadaysanız orayı arayın cevabını alınca arkadaşımın söylediklerini sizin hayal gücünüze bırakıyorum :lol: :lol: :lol:

Biz bu şekilde ürünlerin peşine can hıraş düştükte bayilerinde totoları kalkmış greycilerin banka hesapları dolmuş oluyor. Altı üstü saat, birbirimizi kırmaya, tartışmaya hiç gerek yok.Bırakın kim nerden nasıl almış bayi kime vermiş nasıl vermiş.
Sorduğunuz saate bayi yok mu dedi tamam al altını .... tımarını diyin gitsin.

Bayileri arkadaşınız gibi kaç kişinin aradığını ve bu kişilerin %90'ının greyci olduğunu düşünün. Biz bile burada (evet burada bile) 1 tane saat satarken nasıl insanlar denk geliyor onların durumu daha vahim hak vermek lazım.

Bu aralar her başlıkta tartışma dönüyor. Fotoğraf paylaşımı da çok azaldı.
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj manil » 29 Tem 2019, 13:22

Her başlıkta tartışma dönüyor, zira herkes saplama derdinde. kaliteli içerik üreten insanlar birer birer barzo takımı tarafından forumdan soğutuluyor. İş de bir noktadan sonra artık çığırından çıkıyor. Para muhabbetlerine girmeyeceğim çünkü "parası olup görgü sahibi olan" olduğu gibi maddi imkanı okadar geniş olmadığı halde kendisine vezir mualemesi çekilmesini isteyen de var. Bir de saygınlığı para gibi metalaştırmak isteyen var ki o olmuyor maalesef, denemeleri de sakil duruyor. Şahin arabaya ferrari motoru takmış gibi, yolda giderken şasi, şanzıman dağılıyor sonra.

fatihtezcan üslubu foruma kök salmaya başladı. bunu ancak hep beraber champ champ yapmak suretiyle giderebiliriz.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rolex Crown Club

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners