TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Mesaj ÜmitYüksel » 23 Tem 2019, 08:20

Sayın dogodenizli,

2.kutu küçük ama zamanında zevkle taktığım artık takmadığım saatlerle dolu o kutyu es geçiyoruz. İlk kutuda fazla ama yinede arada sırada takıyorum. Dediğim gibi yıllar önce av balık dağ tepe için aldığım outdoor saatlerim hala duruyor. Bu foruma üye olduğum ilk zamanlar orient seiko bulova invicta falan almıştım ama sonra çıta yükselince onlar elde kaldı. Birde orda askerden geldiğim gün aldığım gc saatim var ki bozuldu ama kutuda hala tutuyorum. Elimden çıkartmayınca kalabalık yaptı. Mümkün olduğunca takmaya çalışıyorum

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj cemmt » 23 Tem 2019, 11:06

MertYe yazdı:Tüm ailelere :champ:Resim

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mert süper :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
cemmt

Mesaj Ahmetrefik » 23 Tem 2019, 11:12

MertYe yazdı:Ufkynl :champ:

manil :champ:

Tapatalk yine fotoğraf kalitesinin içinden geçmiş kusura bakmayın. tekrardan ekliyorum bilgisayardan

Resim

Resim

Mert :champ: :champ: :champ: Patek eksik :D
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

Mesaj cagatay1903 » 23 Tem 2019, 11:37

MertYe yazdı:Tüm ailelere :champ:Resim

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepsi harika tabi ama Bvlgari çok dikkatimi çekiyor.
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj Timsah » 26 Tem 2019, 22:49

asuspc yazdı:Sayın dogodenizli,

2.kutu küçük ama zamanında zevkle taktığım artık takmadığım saatlerle dolu o kutyu es geçiyoruz. İlk kutuda fazla ama yinede arada sırada takıyorum. Dediğim gibi yıllar önce av balık dağ tepe için aldığım outdoor saatlerim hala duruyor. Bu foruma üye olduğum ilk zamanlar orient seiko bulova invicta falan almıştım ama sonra çıta yükselince onlar elde kaldı. Birde orda askerden geldiğim gün aldığım gc saatim var ki bozuldu ama kutuda hala tutuyorum. Elimden çıkartmayınca kalabalık yaptı. Mümkün olduğunca takmaya çalışıyorum

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resmen aklımda duracağına kutumda dursun durumu olmuş. :shock: Tebrik ederim maşallah
Umut doğar genellikle, her şey umutsuzlaştığında.
Kullanıcı avatarı
Timsah

Mesaj Umutt » 27 Tem 2019, 07:07

MertYe yazdı:Ufkynl :champ:

manil :champ:

Tapatalk yine fotoğraf kalitesinin içinden geçmiş kusura bakmayın. tekrardan ekliyorum bilgisayardan

Resim

Resim
Çok güzel aile, Daytona lar için sıklıkla taciz mesajı alınıyordu tahminince ;) Malum şiddetle aranıyor kendisi.

Bulgari de tekrar hayırlı olsun [emoji106][emoji106]

LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj MertYe » 28 Tem 2019, 21:44

Cem abi :champ:

Ahmet abi :champ: Abi belli olmaz belki 3 vakte kadar Patek gelir diyerek foruma olmasada evrene mesaj göndereyim :lol:

cagatay1903 :champ: Açıkçası koleksiyona kıyasla biraz daha uygun fiyat daily beater bir saat almak aklımda vardı. Marka anlamında ise Tudor, Breitling, Ulysse Nardin, Bvlgari arasında ilk uygun fiyata yakaladığımı alayım diyordum. Aslında bir numaralı tercihim mavi kadran 41mm Ulysse Nardin Marine Chronometer olmasına rağmen bulabildiğim en uygun fiyat 2250 USD oldu ve bu fiyatın her gün gözüme gelmeden takabileceğim saat sklasının çok üzeride olmasından dolayı tercihimi bu yönde yaptım. Şimdilik aramız iyi Bvlgari ile zaten 2 numaralı tercih Bvlgari idi. Teşekkür ederim :champ:

Umut hocam :champ: Beni tanıyanlar Daytonaları benden alamayacaklarını bildikleri için sormayı bile düşünmüyorlar muhtemelen. Ama şöyle bir durum var ne zaman kolumda pepsi veya daytona ile 2. el saat satan bir dükkana girdiysem direk sorguya alınıyorum. Nerden aldınız, ne kadara aldınız, kasada nakit para var hemen nakit alayım şeklinde ilk 5 dakikalık konuşmayı yapmadan malesef saat bakamıyorum 2. el olarak. Hele bayiden aldım dediğim an abi para kazanmayı kim istemez ne güzel işte 6-7 bin euro bu devirde kim bir kalemde kazanmış gibi saçma tekliflerde oluyor. Bir dönem torpidoda Vostok gezdiriyordum sırf bu sebepten. Vostoktaki dezavantaj bizim milletimiz ye kürküm ye mantalitesinde olduğu için satıcılarda saçmasapan bir kaale almama veya ilgilenmeme durumu oluşturuyor. Biliyorum ergenliğe girmiş kız çocukları gibi o olunca çok ilgi o olmasa hiç ilgi gibisinden bir profil çıkarttım ama malesef durum böyle. Bu arada Vostok'u da severek kullanıyorum kimse yanlış anlamasın sadece durumun vehametini açıklayabilmek adına marka vererek konuştum
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj dogodenizli » 28 Tem 2019, 22:15

MertYe yazdı:Cem abi :champ:

Ahmet abi :champ: Abi belli olmaz belki 3 vakte kadar Patek gelir diyerek foruma olmasada evrene mesaj göndereyim :lol:

cagatay1903 :champ: Açıkçası koleksiyona kıyasla biraz daha uygun fiyat daily beater bir saat almak aklımda vardı. Marka anlamında ise Tudor, Breitling, Ulysse Nardin, Bvlgari arasında ilk uygun fiyata yakaladığımı alayım diyordum. Aslında bir numaralı tercihim mavi kadran 41mm Ulysse Nardin Marine Chronometer olmasına rağmen bulabildiğim en uygun fiyat 2250 USD oldu ve bu fiyatın her gün gözüme gelmeden takabileceğim saat sklasının çok üzeride olmasından dolayı tercihimi bu yönde yaptım. Şimdilik aramız iyi Bvlgari ile zaten 2 numaralı tercih Bvlgari idi. Teşekkür ederim :champ:

Umut hocam :champ: Beni tanıyanlar Daytonaları benden alamayacaklarını bildikleri için sormayı bile düşünmüyorlar muhtemelen. Ama şöyle bir durum var ne zaman kolumda pepsi veya daytona ile 2. el saat satan bir dükkana girdiysem direk sorguya alınıyorum. Nerden aldınız, ne kadara aldınız, kasada nakit para var hemen nakit alayım şeklinde ilk 5 dakikalık konuşmayı yapmadan malesef saat bakamıyorum 2. el olarak. Hele bayiden aldım dediğim an abi para kazanmayı kim istemez ne güzel işte 6-7 bin euro bu devirde kim bir kalemde kazanmış gibi saçma tekliflerde oluyor. Bir dönem torpidoda Vostok gezdiriyordum sırf bu sebepten. Vostoktaki dezavantaj bizim milletimiz ye kürküm ye mantalitesinde olduğu için satıcılarda saçmasapan bir kaale almama veya ilgilenmeme durumu oluşturuyor. Biliyorum ergenliğe girmiş kız çocukları gibi o olunca çok ilgi o olmasa hiç ilgi gibisinden bir profil çıkarttım ama malesef durum böyle. Bu arada Vostok'u da severek kullanıyorum kimse yanlış anlamasın sadece durumun vehametini açıklayabilmek adına marka vererek konuştum

Mert Bey maalesef ülkemizde saat tüccarları bu zihniyette hareket ediyor. Ancak siz işi çözmüşsünüz :D vostok olayı çok akıllıca :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
dogodenizli

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners