Cem abi

Ahmet abi

Abi belli olmaz belki 3 vakte kadar Patek gelir diyerek foruma olmasada evrene mesaj göndereyim
cagatay1903

Açıkçası koleksiyona kıyasla biraz daha uygun fiyat daily beater bir saat almak aklımda vardı. Marka anlamında ise Tudor, Breitling, Ulysse Nardin, Bvlgari arasında ilk uygun fiyata yakaladığımı alayım diyordum. Aslında bir numaralı tercihim mavi kadran 41mm Ulysse Nardin Marine Chronometer olmasına rağmen bulabildiğim en uygun fiyat 2250 USD oldu ve bu fiyatın her gün gözüme gelmeden takabileceğim saat sklasının çok üzeride olmasından dolayı tercihimi bu yönde yaptım. Şimdilik aramız iyi Bvlgari ile zaten 2 numaralı tercih Bvlgari idi. Teşekkür ederim
Umut hocam

Beni tanıyanlar Daytonaları benden alamayacaklarını bildikleri için sormayı bile düşünmüyorlar muhtemelen. Ama şöyle bir durum var ne zaman kolumda pepsi veya daytona ile 2. el saat satan bir dükkana girdiysem direk sorguya alınıyorum. Nerden aldınız, ne kadara aldınız, kasada nakit para var hemen nakit alayım şeklinde ilk 5 dakikalık konuşmayı yapmadan malesef saat bakamıyorum 2. el olarak. Hele bayiden aldım dediğim an abi para kazanmayı kim istemez ne güzel işte 6-7 bin euro bu devirde kim bir kalemde kazanmış gibi saçma tekliflerde oluyor. Bir dönem torpidoda Vostok gezdiriyordum sırf bu sebepten. Vostoktaki dezavantaj bizim milletimiz ye kürküm ye mantalitesinde olduğu için satıcılarda saçmasapan bir kaale almama veya ilgilenmeme durumu oluşturuyor. Biliyorum ergenliğe girmiş kız çocukları gibi o olunca çok ilgi o olmasa hiç ilgi gibisinden bir profil çıkarttım ama malesef durum böyle. Bu arada Vostok'u da severek kullanıyorum kimse yanlış anlamasın sadece durumun vehametini açıklayabilmek adına marka vererek konuştum