Teşekkürler umut bey [emoji4] nerde çokluk orda....Umutt yazdı:Hay maşallah Ümit Hocam [emoji106][emoji106]
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler umut bey [emoji4] nerde çokluk orda....Umutt yazdı:Hay maşallah Ümit Hocam [emoji106][emoji106]
asuspc yazdı:Teşekkürler umut bey [emoji4] nerde çokluk orda....Umutt yazdı:Hay maşallah Ümit Hocam [emoji106][emoji106]
Hocam kolayı var outdoor ve dijitaller hafta sonu veya sporda takıyorum birde benim büyük cunyır takıyor. Gün içinde 2_3 kez saat değiştiriyorum. Bakmayın invicta ve orientler ile seiko lar boşta diğerleri gün içinde bir kere takıyorum. Bu arada gece yatarken saat değiştiririm. Öyle bir manyağım ben [emoji23]sieger yazdı:asuspc yazdı:Teşekkürler umut bey [emoji4] nerde çokluk orda....Umutt yazdı:Hay maşallah Ümit Hocam [emoji106][emoji106]
abi aynini dusunuyordum, ben karar veremem asla diye
asuspc yazdı:Hocam kolayı var outdoor ve dijitaller hafta sonu veya sporda takıyorum birde benim büyük cunyır takıyor. Gün içinde 2_3 kez saat değiştiriyorum. Bakmayın invicta ve orientler ile seiko lar boşta diğerleri gün içinde bir kere takıyorum. Bu arada gece yatarken saat değiştiririm. Öyle bir manyağım ben [emoji23]sieger yazdı:asuspc yazdı:Teşekkürler umut bey [emoji4] nerde çokluk orda....Umutt yazdı:Hay maşallah Ümit Hocam [emoji106][emoji106]
Hocam çantada yedek saat taşırım büroda çekmecede yedek saat olur [emoji23] teşekkür ederim ama çok fazla saat farkındayımgokhangirgin yazdı:asuspc yazdı:Hocam kolayı var outdoor ve dijitaller hafta sonu veya sporda takıyorum birde benim büyük cunyır takıyor. Gün içinde 2_3 kez saat değiştiriyorum. Bakmayın invicta ve orientler ile seiko lar boşta diğerleri gün içinde bir kere takıyorum. Bu arada gece yatarken saat değiştiririm. Öyle bir manyağım ben [emoji23]sieger yazdı:asuspc yazdı:Teşekkürler umut bey [emoji4] nerde çokluk orda....Umutt yazdı:Hay maşallah Ümit Hocam [emoji106][emoji106]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yelkona bakmak icin baska saat, akrepe bakmak icin baska saat, tarihe bakmak icin baska saat takiyorum misali [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Valla emegine bile saglik bu kadar degistirmek icin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
asuspc yazdı:Benim aile ne yaptıysam fotograf kalitesini ayarlayamadım.
Neden bunalıma [emoji23]alkm33 yazdı:asuspc yazdı:Benim aile ne yaptıysam fotograf kalitesini ayarlayamadım.
Bunalima sokan bir aile fotografi. [emoji23][emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
asuspc yazdı:Benim aile ne yaptıysam fotograf kalitesini ayarlayamadım.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Epik ve 121 misafir
|