Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gokhangirgin yazdı:Fotograf cok guzel olmasi ama ben de kendi capimda aldigim saatleri paylasmak istedim sizlerler. Umarim begenirsiniz. Ama yakinda bir kacini satip baska bir saat eklemek istiyorum.
Çıtayı az düşük tutsaydınız da bizde paylaşsaydık. Bunlardan sonra bizimkiler sönük kalıyor. [emoji23] Şaka bir yana maşallahgokhangirgin yazdı:Fotograf cok guzel olmasi ama ben de kendi capimda aldigim saatleri paylasmak istedim sizlerler. Umarim begenirsiniz. Ama yakinda bir kacini satip baska bir saat eklemek istiyorum.
Ground yazdı:gokhangirgin yazdı:Fotograf cok guzel olmasi ama ben de kendi capimda aldigim saatleri paylasmak istedim sizlerler. Umarim begenirsiniz. Ama yakinda bir kacini satip baska bir saat eklemek istiyorum.
Maşallah
asuspc yazdı:Çıtayı az düşük tutsaydınız da bizde paylaşsaydık. Bunlardan sonra bizimkiler sönük kalıyor. [emoji23] Şaka bir yana maşallahgokhangirgin yazdı:Fotograf cok guzel olmasi ama ben de kendi capimda aldigim saatleri paylasmak istedim sizlerler. Umarim begenirsiniz. Ama yakinda bir kacini satip baska bir saat eklemek istiyorum.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umutt yazdı:Maşallah kere maşallah.. Rolex seçimlerinize ayrı bayıldım.. Bence Rolex lere dokunmayın, essential list'i bozmayın, arka sıralardan bir kaç yakışıklıyı gönderin mutlaka göndermeniz gerekiyorsa..
Ym sub hulk ve two ton u gönderin. Batman dj ve ap kalsin buyuklerden. Küçükler zaten kalsin anladığım kadarıyla büyük balık geliyor. Küçükleri feda etmenin anlamı yok. Ayrıca fc çok güzelgokhangirgin yazdı:Fotograf cok guzel olmadi ama ben de kendi capimda aldigim saatleri paylasmak istedim sizlerler. Umarim begenirsiniz. Ama yakinda bir kacini satip baska bir saat eklemek istiyorum.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: scarbo, timeluxury ve 30 misafir
|