Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
SEmre » 18 Tem 2019, 11:39
dogodenizli yazdı:SEmre yazdı:Satıl al tuşuna mı basalım nasıl bir yardım?
Bu nasıl bir tavır,nasıl bir üslup?
Beyefendi düzgün bir şekilde sadece bir soru sormuş ve bilgi vermemizi rica etmiş.
Sakin olun dogodenizli.
Azıcık ingilizce ile çözülebiliyor aslında onun için garibime gitti evet dalga geçer gibi olmuş bende rahatsız oldum haklısınız. Hiç tarzım değil.
-

SEmre
-
ÜmitYüksel » 18 Tem 2019, 11:45
Mandos yazdı:canzdmr yazdı:Bende barton bands den siparis verdim, 7 temmuzda istanbula giris yapti o gunden beri hareket yok. Hic normal degil ama beklemekten baska yapacak biseyde yok...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En fazla 4 gün sürmüştü ülkeye girişi benim siparişlerimin. Almanya çıkışından sonraki 4 günün 2si haftasonu 1i resmi tatil diye avutuyorum kendimi ama ne sizinki ne benimki normal değil. Gümrükte çok yığılma olmuş olabilir hem tatil hem her şeye vergi olayı yüzünden.
Sayın Mandos gönderi fedex ile geliyorsa siz arayın yoksa onlar size haber vermiyor.Sonrada parayı yatırmadığınız için bekliyor diyorlar.
-

ÜmitYüksel
-
Althor » 18 Tem 2019, 11:51
Benim de ülkeye 3 temmuzda giriş yapan kargom biraz önce geldi (18 temmuz). Alışılmışın dışında bir zaman kaybı oldu ama korkmaya gerek yok sanırım. Vergiyi acımadan alıyorlar ama tabii [emoji23]
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Althor
-
Cruciatus » 18 Tem 2019, 11:57
Bu konuda en iyi UPS benim deneyimlediğim kadarıyla. Her adımda bilgilendirme maili, SMS falan geliyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Cruciatus
-
Xhantos » 18 Tem 2019, 11:59
Mandos yazdı:DHL ile gönderildi onlarda öyle bir şey yok diye biliyorum

DHL için 444 00 40'ı arayın, konşimento numaranızla bilgi isteyin.
Gümrükte bekletip sonra depolama ücreti isteyebilirler, benden söylemesi.
-

Xhantos
-
worldtime » 18 Tem 2019, 12:10
SEmre yazdı:Satıl al tuşuna mı basalım nasıl bir yardım?
satın aldıktan sonraki aşamada vergilendirme veya transfer sürecini takip gibi konularda neye dikkat etmemiz gerekiyor kargo bize geldiğinde mi vergiyi ödüyoruz
-

worldtime
-
worldtime » 18 Tem 2019, 12:12
Mandos yazdı:Oradan almak ile yurtiçinden almak arasında pek fark yok. Bence dikkat etmeniz gereken tek şey sanal kart kullanmak ve kredi kartınızı USD olarak da oluşturmak. İnternet şubesinden yapabilirsiniz.
teşekkür ederim
-

worldtime
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Mtn, ogeday ve 248 misafir