asuspc yazdı:Umut bey teşekkürler . Kararım kesindir batsam da bitsem de batman daima kalacak![]()
Abi Allah korusun.Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın. Benimde çok sevdiğim bir model oyster batman.

asuspc yazdı:Umut bey teşekkürler . Kararım kesindir batsam da bitsem de batman daima kalacak![]()
Sayın moy 2019 bana hiç iyi gelmedi bu sene bir araba ile saatim b*k yere gitti. Bu sene bitsin yeni yıla umudum var. Bu arada 1999 2009 ve 2019 yıllarında başıma hep birşey geldimoy yazdı:asuspc yazdı:Umut bey teşekkürler . Kararım kesindir batsam da bitsem de batman daima kalacak [emoji38] [emoji38]
Abi Allah korusun.Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın. Benimde çok sevdiğim bir model oyster batman. [emoji106]
hozburun yazdı:Ender hayırlı olsun
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
asuspc yazdı:Sayın moy 2019 bana hiç iyi gelmedi bu sene bir araba ile saatim b*k yere gitti. Bu sene bitsin yeni yıla umudum var. Bu arada 1999 2009 ve 2019 yıllarında başıma hep birşey geldimoy yazdı:asuspc yazdı:Umut bey teşekkürler . Kararım kesindir batsam da bitsem de batman daima kalacak [emoji38] [emoji38]
Abi Allah korusun.Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın. Benimde çok sevdiğim bir model oyster batman. [emoji106]
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle. Yapacak birşey yok şükrediyoruzmoy yazdı:asuspc yazdı:Sayın moy 2019 bana hiç iyi gelmedi bu sene bir araba ile saatim b*k yere gitti. Bu sene bitsin yeni yıla umudum var. Bu arada 1999 2009 ve 2019 yıllarında başıma hep birşey geldimoy yazdı:asuspc yazdı:Umut bey teşekkürler . Kararım kesindir batsam da bitsem de batman daima kalacak [emoji38] [emoji38]
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi diyorum lütfen samimiyetime güven
bahsettiğin yıllar hep kriz yılları 2000,2008,2018 kendini suçlu hissetme ülkeyi bu hale getirenler utansın diyecemde yüzler nasır tutmuş,
2006 da, yüklü bir miktar Usd kredisi çektim kur 2.85 ti şu an kurun durumu ortada 3 sene kredi ödedim çektiğim gündeki tl karşılığı bugün hala aynı. Nerden bilebilirdik ki. Ülkede üretim yok, Ekonomi beton üzerine kurulmuş 100 tane ev arayan varsa 1000 tane boş ev var.
Fiyatlar zamanında o kadar uçtu ki öyle bir emlak balonu oluşturuldu ki bas bas bağırdı patlıyacağım diye.
benimde kredilerim bitince daha tövbe varsa alırım yoksa eldeki ile yetinirim.Son 1 sene ciddi yordu.
Ki 40 senelik sanayici babanın oğluyum şirket kendi öz sermayesi ile dönüyor tüm üretim otomasyon ve full ihracat çalışıyorum ona rağmen eski tat tuz yok piyasalarda.
Giden mal olsun abi sonuçta işyeri aldı o malı sağlığın yerinde olsun yerine fazlası ile konur hepsi
Allah herkezin yardımcısı olsun.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir
|