Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Oktdmrglu » 04 Tem 2019, 23:06
LastSamurai yazdı:Yorum yapan herkese tekrar teşekkürler.
Baştan çekimser kalmakla beraber, bilekte inceleyince cosc konusunu rafa kaldırdım, Longines saat şık ve otomatik bir saat için çok ince, bilezik de çok ince, sanki bileklik gibi bileği sarıyor, dress watch amaçlı da olsa erken kırklarında biri olarak fazla klasik geldi, bilezik de içime sinmedi tam olarak, master collection’dan kötü bence... Dress giymeden takmak da zor

Tag mavi Carrera ve Link arasında kaldım sonra, Link bileziği de uzun vadede hoşuma gitmeyebilir, ve bezel kısmında yassı parlak halka da içime sinmedi... Aylar önce elimde bakıp emin olamadığım Carrera bu sefer, tamam Sellita makina var ama H bilezik olsun, mavinin tonu olsun, farklı ışıkta Pelikan mürekkebin topazla safir arasında gidip gelen tonu olsun, genel duruşu olsun hem şık hem günlük kullanıma uygun olması içime sindi; 5 günlük ortalama sapması da günde 4-5 sn. böyle giderse gayet iyi, evet ikinci el opsiyonlar da içime sinmedi, tabii ki fiyat da Longines seviyesine yaklaşınca tamam dedim, yurtdışından uğraşmaya değmeyecekti... umarım güzel ve sağlıklı günlerde kullanırım, beni yıllarca götürür ve Omega da daha çok çalışıp kazanmak için motivasyon olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben çok yakıştırdım, gerçekten çok şık. Güzel zamanlarınıza eşlik eder umarım güle güle kullanın.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amor Fati
-

Oktdmrglu
-
azizkaya » 04 Tem 2019, 23:39
Güzel günlerde kullanın.
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
-

azizkaya
-
Maradona » 05 Tem 2019, 00:26
Çok yakışmış, güle güle kullanın... [emoji257]
-

Maradona
-
dogodenizli » 05 Tem 2019, 00:32
LastSamurai yazdı:Yorum yapan herkese tekrar teşekkürler.
Baştan çekimser kalmakla beraber, bilekte inceleyince cosc konusunu rafa kaldırdım, Longines saat şık ve otomatik bir saat için çok ince, bilezik de çok ince, sanki bileklik gibi bileği sarıyor, dress watch amaçlı da olsa erken kırklarında biri olarak fazla klasik geldi, bilezik de içime sinmedi tam olarak, master collection’dan kötü bence... Dress giymeden takmak da zor

Tag mavi Carrera ve Link arasında kaldım sonra, Link bileziği de uzun vadede hoşuma gitmeyebilir, ve bezel kısmında yassı parlak halka da içime sinmedi... Aylar önce elimde bakıp emin olamadığım Carrera bu sefer, tamam Sellita makina var ama H bilezik olsun, mavinin tonu olsun, farklı ışıkta Pelikan mürekkebin topazla safir arasında gidip gelen tonu olsun, genel duruşu olsun hem şık hem günlük kullanıma uygun olması içime sindi; 5 günlük ortalama sapması da günde 4-5 sn. böyle giderse gayet iyi, evet ikinci el opsiyonlar da içime sinmedi, tabii ki fiyat da Longines seviyesine yaklaşınca tamam dedim, yurtdışından uğraşmaya değmeyecekti... umarım güzel ve sağlıklı günlerde kullanırım, beni yıllarca götürür ve Omega da daha çok çalışıp kazanmak için motivasyon olur

Güle güle kullanın. Daha öncede belirttiğim gibi bence doğru bir tercih yapılmış. Zaten longinesle arasindaki farkları kısa sürede gözlemlemişsiniz. Sizi üzmeyecek ve uzun yıllar kullanılacak bir saat. Güzel zamanlarınızı göstersin.
-

dogodenizli
-
FatihParlak » 05 Tem 2019, 18:13
hayırlı olsun uzun zamandır radarımda olan bi model bilezik ve kasa kombinasyonu muhteşem, bence tek kusuru day kısmı [emoji41] güzel zamanlar göstersin
-

FatihParlak
-
khanruler » 06 Tem 2019, 09:32
Hayırlı olsun, güzel zamanlar göstersin
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

khanruler
-
zafeer » 06 Tem 2019, 09:54
Çok yakışmış guzel günlerde kullanın