ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaman ayırıp bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler... Uygun bir zamanda bir de bu markayı deneyelim o zaman... [emoji106]khanruler yazdı:Sayın Maradona şöyle tarif edebilirim Alphashark serisini, arabadaki emniyet kemerine dokunduğunuzdaki yumuşak ve kayganlık hissiyatı bileğinizi kavrıyor. Bilek kıvrımlarında ışık ile oyunu muazzam. Toka kalitesi çok iyi, kayış delikleri beğendiğim dikdörtgen tasarımda belki bazı kişilere yuvarlak tasarım daha cezbedici gelebilir. Kenar, kesim kısımlarında bileği rahatsız edici bir unsur yok. Ömür boyu garanti ve değişim imkanı vermeleri de ürünlerine olan güveni gösteriyor. Tek dezavantajı eğer boynuzlar kısa ise çok kalın bir seri olduğundan pim ile kasa arası dar olduğunda hareket ettirmede sorun yaratıyor, bunun için daha ince olan alpha slim seçeneği sunmuşlar ancak şahsi kanaatim bu tok görünümden vazgeçmek yerine kavisli pim kullanmak daha güzel bir çözüm olur.Maradona yazdı:Çok yakışmış, bambaşka bir hava katmış saate, bayıldım... Güle güle kullanın... [emoji257][emoji173][emoji120][emoji106]khanruler yazdı:Blushark natolar geldi ayrı bir güzellik kattı
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genel kalite hissi nasıl sizce kayışta? Fiyatlar bana pahalı geldi, o yüzden cheapestnatostraps sitesinden sipariş verdim ben yine, birkaç güne ulaşır elime... Kıyaslama yapabilir misiniz eğer oradan da premium bir kayış varsa elinizde?
Sipariş vermeden önce nato konusunda yabancı kaynaklı videolar ve wus forumundaki deneyimler üzerinden araştırma yapmıştım. Genel hedef ve kıyas şu şekildeydi: "omega nato kayışa en yakın kalite ve hissiyata sahip natoyu hangi marka üretiyor"
Bu konuda deneyimlerin 3 markanın modellerinde yoğunlaştığını gördüm. Bunlar sırasıyla 1)Phenomenato, 2)Toxicnatos Shiznit serisi, 3)Blueshark Alphashark serisi olarak gözüme çarptı. Bunlar dışında birkaç marka daha dillendiriliyor ancak bunlar arasında cheapestnato bulunmuyordu. Bende de mevcut olmadığı ve herhangi bir karşılaştıran kaynak görmediğim için tam bir kıyas yapamayacağım.
Daha yakından kayışlar resimlerdeki gibi: soldaki ikisi Original seri sağdaki ikisi Alphashark serisi ve kalınlık karşılaştırması
Bu arada gümrük vergisi çıkmadı asendia+swiss post ile geldi, ilginçtir Amerikalılar bu tip işlere genelde girmezler ama paket üzerine 1-2 dolar gibi komik bir rakam yazmışlar fedex ile göndermemelerini, gümrük sorunlarını yazmıştım belki ondan kaynaklı olabilir.
Belki yeri değil, biraz inceleme gibi uzun oldu ama kusuruma bakmayınileride phenomenato ve toxic temin edersem karşılaştırmalı bir inceleme yazısı da yazmayı düşünüyorum.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr, Skywalker34tr, tt59 ve 27 misafir
|