Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eskimemur yazdı:Pandaaa
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sn eskimemur yine muazzam bi saat. Bunlar gelirken diğerleri gidiyor mu? Gitmiyorsa bi aile tanıtımı yapsanız keşke. Forumdaki en alternatif secimler sizin bana kalirsa. Hayranlıkla izliyoruz.Eskimemur yazdı:Pandaaa
Ufkynl yazdı:Sn eskimemur yine muazzam bi saat. Bunlar gelirken diğerleri gidiyor mu? Gitmiyorsa bi aile tanıtımı yapsanız keşke. Forumdaki en alternatif secimler sizin bana kalirsa. Hayranlıkla izliyoruz.Eskimemur yazdı:Pandaaa
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eskimemur yazdı:Ufkynl yazdı:Sn eskimemur yine muazzam bi saat. Bunlar gelirken diğerleri gidiyor mu? Gitmiyorsa bi aile tanıtımı yapsanız keşke. Forumdaki en alternatif secimler sizin bana kalirsa. Hayranlıkla izliyoruz.Eskimemur yazdı:Pandaaa
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstadım çok teşekkürler. Kadrodan çıkan yok. Hepsini çok seviyorum ve takıyorum. Kendime göre bir zevkim var ona göre bütçe dahilinde kriterlerime göre alımlar yapıyorum. Chrono ve diver zaafım var. Sipariş ettiğim ve beklediğim biriki saatim var gelsinler memnuniyetle aile tanıtımı yapacağım. Forumdaki siz değerli saatseverlerle paylaşacağım.
Ankthas yazdı:
Çok başarılı gözüküyor, kalınlığı nasıl? Bu mekanizmalı Seiko saatler çok kalın oluyordu enamel chrono mesela.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: sentez42, watchour ve 42 misafir
|
||||||||||||||